Nämä jalat eivät näytä loppuvan koskaan! Venäläiskaunottaren loputtoman pitkät 132-senttiset jalat rikkovat ennätyksiä - Viihde - Ilta-Sanomat

Nämä jalat eivät näytä loppuvan koskaan! Venäläiskaunottaren loputtoman pitkät 132-senttiset jalat rikkovat ennätyksiä

Olympiamitalisti Jekaterina Lisina lopetti koripallon ja luo nyt uraa mallina.

8.9.2017 22:00

Jekaterina Lisina, 29, voitti Venäjän maajoukkueessa EM-kultaa, MM-hopeaa ja olympiapronssia koripallossa. 205-senttinen Lisina on kuitenkin lopettanut urheilu-uransa ja luo nyt nimeä mallina. Venäläiskaunottaren uskomattoman pitkät sääret ovatkin rikkoneet jo ennätyksiä, sillä hän on päässyt Guinnessin ennätystenkirjaan.

Lisinan jaloilla on pituutta huikeat 132,2-senttiä. Hän on samalla maailman pitkäjalkaisin nainen ja maailman pisin malli.

Lisina vieraili kertomassa elämästään ja työstään Britannian This Morning -aamushow’ssa. Mallin vierailu pakotti juontajat Philip Schofieldin ja Holly Willoughbyn tekemään erityisjärjestelyjä haastattelua varten, joten juontajat kapusivat tikkaille yltääkseen katsomaan Lisinaa silmiin.

– Kun synnyin ja isä näki minut ensimmäistä kertaa, niin hänen mielestään olin pelkkää jalkaa koko vauva, Lisina nauroi ohjelmassa.

Lisina päättin urheilu-uran päättymisen jälkeen seurata unelmiaan ja rupesi tekemään mallintöitä.­

Lisina kertoi aloittaneensa koripallon pelaamisen ammattitasolla jo 15-vuotiaana. Urheilussa nuori nainen loisti, mutta koulussa hän joutui pituutensa vuoksi silmätikuksi.

– Koulussa oli aika hankalaa pituuteni takia. Koko elämäni ajan ihmiset ovat tuijottaneen minua kadulla. Venäjällä ihmiset eivät pyydä yhteiskuvia tai tule juttelemaan, he vain tuijottavat, hän kuvaili saamiaan reaktioita.

Lisinan sääret ovat maailman pisimmät.­

Lisina nauroi ihmisten yleensä järkyttyvän pahanpäiväisesti tavatessaan hänet ensi kertaa.

– On huvittavaa, jos ihmiset näkevät minut istumassa, eivätkä oleta minun olevan aivan näin pitkä. Kun nousen seisomaan, heidän ilmeensä on näkemisen arvoinen.

Jekaterina Lisina kääntää taatusti päitä minne tahansa meneekin.­

Korjattu klo 3.41 sääret jaloiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?