Suosikkilaulaja avautui Dr. Philille kokemastaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä: ”Äiti piti kidutuskammiota”

Laulaja Sinead O’Connor kertoo Dr. Philin ohjelmassa elämänsä kipukohdista.

Elokuussa O’Connor julkaisi itkuisen videon, jossa hän kertoi asuvansa rähjäisessä motellissa. Tv-tohtori Dr. Phil yrittää nyt saada laulajan elämän takaisin raiteilleen.

8.9.2017 22:49

Laulaja Sinead O’Connorin elämä on ajautunut surulliseen syöksykierteeseen. Vuosi sitten laulajan läheiset hätääntyivät kun itsetuhoinen tähti katosi teille tietämättömille. O’Connor, 50, löytyi turvassa hotellista, mutta laulaja ei ole saanut yrityksistä huolimatta elämäänsä takaisin raiteilleen.

Elokuussa hän julkaisi Facebookissa videon, jossa itkuinen tähti kertoi asuvansa rähjäisessä hotellissa. Hän sanoi kärsivänsä mielenterveysongelmista ja hänellä on itsetuhoisia ajatuksia.

Nyt apuun on rientänyt Dr. Phil.

Sinead O’Connor teki läpimurtonsa 1990 Nothing Compares 2 U -kappaleella.

O’Connor esiintyy Dr. Philin keskusteluohjelmassa Yhdysvalloissa ensi tiistaina esitettävässä jaksossa. Jakso on herättänyt jo pienoisen kohun etukäteen, sillä laulaja kertoo ohjelmassa lukuisista itsemurhayrityksistään, kokemastaan hyväksikäytöstä, sekä lapsuutensa traumoista.

O’Connor kertoo ohjelmassa hänen kokeneen fyysistä ja seksuaalista väkivaltaa oman äitinsä käsissä. Hän uskoo turvattoman lapsuuden olevan syy mielenterveysongelmiinsa.

– Hän piti kidutuskammiota. Hän oli ihminen, joka nautti muiden satuttamisesta, O’Connor kertoo ohjelmassa Dr. Philille.

Don't miss our Season 16 premiere on Tuesday w/ music star Sinead O'Connor, discussing her battle w/ mental illness https://t.co/sN9N7mT9m1 pic.twitter.com/Fgpjs7BS0X— Dr. Phil (@DrPhil) 7. syyskuuta 2017

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Dr. Phil sanoo O’Connorin soittaneen hänelle, sillä laulaja uskoo Dr. Philin olevan ainoa ihminen joka häntä enää voi auttaa.

– Hänellä on ollut paljon vaikeuksia. Hän sanoi, että auta minua. Hän soitti minulle ja kertoi haluavansa rikkoa mielenterveysongelmiin liitetyt mielikuvat. Hän sanoi, että haluaa olla esimerkki, istua alas ja kertoa tarinansa.

– Olen kyllästynyt siihen, että minut on leimattu hulluksi. Lapsena hyväksikäytetyksi, itkuinen laulaja tilittää ohjelmassa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?