Rosa Meriläiseltä suoraa puhetta seksistä suorassa lähetyksessä – Roope Salminen kuunteli tarkkaavaisena: ”Jos tykkää levitellä puolison edessä...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Rosa Meriläiseltä suoraa puhetta seksistä suorassa lähetyksessä – Roope Salminen kuunteli tarkkaavaisena: ”Jos tykkää levitellä puolison edessä...”

Rosa Meriläinen kertoi Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa kannustavansa naisia avautumaan seksuaalisuudestaan.

7.9.2017 21:52

Kantaa ottavasta kirjoitustyylistään tunnettu Rosa Meriläinen aiheutti hiljattain pienoisen kohun Helsingin Sanomien kolumnillaan. Meriläinen kirjoitti avoimesti seksielämästään.

– Joskus ei ole luottanut kumppanin kykyyn antaa sellaista seksiä, jota toivoisin, joten on jäänyt pyytämättä. Ja on ollut aika, jolloin en ollut vielä koskaan saanut keneltäkään hyvää suuseksiä, joten en tiennyt millaista se on, miten sitä kuvailisi ja miten sitä siis kysyisi, Meriläinen kirjoitti.

Kirjoitus herätti keskustelua niin lukijoiden kuin bloggaajienkin keskuudessa. Torstaina Meriläinen vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa puhumassa seksuaalisuudesta ja siitä, että vaginasta puhuminen vapauttaa naisia.

Meriläiselle taiteiltiin ohjelmassa varsin realistiset vagina-kynnet, johon taiteiltiin naisen emätin, kuukautisverta ja karvoitus.

– Mikä on vaginanimesi? Se tulee edellisen näkemäsi elokuvan mukaan, Roope Salminen kysyi Meriläiseltä.

– Miami. Se kuulostaa hyvältä. Sellainen hiekkainen! Rosa Meriläinen nauroi.

Maria Veitola myönsi, että sukupuolielimestä puhuminen ja vaginakynsien tiirailu tuntui hänestä hitusen kiusalliselta.

– Oletko aina ollut noin vapautunut? hän ihmetteli Meriläisen avoimuutta.

– Olen nuorempana häpeillyt itseäni, niin kuin meidät kaikki on opetettu häpeämään. Leikittely ja hauskuus auttaa vapautumaan. Naurun kautta ottaa hyväksyvämpää otetta omaan kehoon ja ulkonäköön, Meriläinen sanoi.

Roope Salminen pohti, että jos hän ottaisi naisen vagina-kynnet, niin olisiko hän parempi harrastamaan seksiä.

– Olen ihan puissa tästä. Vaikka ei pitäisi olla. Miksi meidän pitää puhua vaginasta? Veitola tiedusteli.

– Voisi saada enemmän ja parempaa seksiä. Jos ei häpeä itseään, ja tykkää kosketella itseään tai levitellä tavaraansa miehensä, puolisonsa edessä, niin uskon, että se tekee paremman elämän, Meriläinen ohjeisti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?