Madonna joutui erikoisen ongelman eteen: lähetti ei uskonut megatähden henkilöllisyyttä – paketti jäi saamatta - Viihde - Ilta-Sanomat

Madonna joutui erikoisen ongelman eteen: lähetti ei uskonut megatähden henkilöllisyyttä – paketti jäi saamatta

Pakettien vastaanottaminen kuljetuspalveluilta voi olla erittäin työlästä myös maailmantähdille.

7.9.2017 8:03

Popikoni Madonna, 59, kertoi tiistaina Twitterissä erikoisesta ongelmasta, jonka kouriin hän oli joutunut. Maailmankuulu poptähti odotti kotiinsa pakettia. Kansainvälisen kuljetuspalvelun piti toimittaa lähetys perille, mutta kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan.

Pakettia odottava tietää tunteen, kun kotoa ei uskalla poistua, koska hartaasti odotettu paketti saattaisi tulla juuri sillä hetkellä. Puhelintakin täytyy päivystää herkeämättä, jotta huomaa, kun lähetti soittaa ja tiedustelee toimitusaikaa. Moni on turhautunut tilanteeseen, ja näin kävi myös Madonnalle.

Poptähti kertoi Twitterissä, että hän oli taistellut usean päivän ajan kuljetuspalvelun kanssa saadakseen pakettinsa. Lähetti ei kuitenkaan uskonut, että Madonna todella oli kuka sanoi olevansa, ja paketti jäi siksi saamatta.

When you've been arguing with fed-ex all week that you really are Madonna and they still won't release your package. 🙄!#bitchplease pic.twitter.com/UQdms69w49— Madonna (@Madonna) 5. syyskuuta 2017

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tähti julkaisi itsestään erittäin tympiintyneen kuvan kertoessaan ongelmastaan.

– Kun olet kiistellyt FedExin kanssa koko viikon, että todella olet Madonna, ja he eivät silti anna pakettiasi, poptähti kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Madonnan päivitys herätti nopeasti mielenkiintoa hänen faniensa keskuudessa. Moni yritti auttaa tähteä ja tarjoutui vastaanottamaan tämän paketin siinä toivossa, että itse popin kuningatar tulisi sen heiltä hakemaan.

Yllättäen myös FedExillä työskentelevä Julie tarjosi tähdelle apuaan Twitterin välityksellä.

Hi, this is Julie. I would like to help. Please DM your delivery address, tracking & phone numbers. https://t.co/7vnSkvqx3r— FedEx Help (@FedExHelp) 5. syyskuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hei tässä on Julie. Haluaisin auttaa. Lähettäisitkö yksityisviestillä toimitusosoitteen, seurantanumeron ja puhelinnumerosi, FedEx Help -sivusto twiittasi Madonnalle.

Osa Madonnan seuraajista epäili, ettei Julie todellisuudessa olisi kuljetusyrityksen palveluksessa vaan yrittäisi vain saada poptähden yhteystiedot itselleen. Epäselväksi jää, saiko Madonna pakettinsa lopulta vai ei.

59-vuotias Madonna muutti hiljattain Portugaliin. Voi olla, että uutinen muutosta ei ole kantautunut maan kuljetuspalveluihin asti, ja Lissabonissa asuvan tähden henkilöllisyys kyseenalaistetaan siksi.

Madonna ja Davin New Yorkissa viime vuonna.­

W-lehden mukaan Madonna muutti Portugaliin poikansa jalkapallouran vuoksi. 11-vuotias David Banda alkoi hiljattain pelata kuuluisassa Benfican joukkueessa. Poppari on hehkuttanut uutta asuinpaikkaansa vuolaasti.

– Portugalin energia on niin inspiroivaa! Tunnen itseni todella luovaksi ja eloisaksi täällä ja odotan innolla LOVED-elokuvaani ja uuden musiikin tekemistä, Madonna kertoi Harper’s Bazaar -lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?