Aiheuttiko massiivinen kauneusleikkaus tosi-tv-tähden keskenmenon? Kaunotar avautuu riipaisevasta kokemuksestaan: ”Syytän itseäni siitä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Aiheuttiko massiivinen kauneusleikkaus tosi-tv-tähden keskenmenon? Kaunotar avautuu riipaisevasta kokemuksestaan: ”Syytän itseäni siitä”

Brandi Redmond avautuu Dallasin täydelliset naiset -sarjassa kauneusoperaatiosta, jonka hän pelkää aiheuttaneen keskenmenonsa.

5.9.2017 14:55

Dallasin täydelliset naiset -tosi-tv-ohjelman tähti Brandi Redmond, 39, avautuu sarjan uusimmassa jaksossa kokemastaan keskenmenosta.

People-lehden mukaan Redmond hakeutui sarjassa gynekologin vastaanotolle ottamaan selvää hedelmällisyydestään. Redmond paljasti lääkärikäynnillä hakeutuneensa reilu vuosi sitten niin kutsuttuun ”mommy makeover” -kauneusleikkaukseen.

Brandi Redmond hakeutui raskautensa jälkeen suureen kauneusleikkaukseen saadakseen vartalonsa entisiin mittoihin.­

Operaatiossa hiljattain lapsen saaneen äidin vatsa muotoillaan, rasvaa ja raskausarpia poistetaan ja rinnat joko kohotetaan, muotoillaan tai suurennetaan yhdessä leikkauksessa. Moni äiti turvautuu suosittu leikkaukseen palautuakseen nopeasti entisiin mittoihinsa ilman pitkää treenirääkkiä.

39-vuotiaalla Redmondilla on kaksi lasta, Brooklyn ja Brinkley. Viimeisimmän raskautensa jälkeen tosi-tv-tähti halusi saada vartalonsa timmiksi nopeasti ja hakeutui siksi riskialttiiseen ja suureen operaatioon.

Raskauden aikana Redmondin vatsalihakset olivat erkaantuneet toisistaan. Sikiön kasvaessa vatsalihakset antavat periksi tuoden vauvalle lisää tilaa. ”Mommy makeover” -operaatiossa Redmondin vatsalihakset liitettiin jälleen yhteen.

– He ompelivat ne takaisin yhteen hyvin tiukasti, ja minulle tehtiin selväksi, että jos tulisin uudelleen raskaaksi, ei vauva välttämättä pystyisi kasvamaan täysikokoiseksi, Redmond selitti People-lehden mukaan.

Dallasin täydelliset naiset -sarjan tähdet punaisella matolla. Vasemmalta Tiffany Hendra, Stephanie Hollman, Brandi Redmond, LeeAnne Locken ja Cary Deuber.­

Muutamia kuukausia leikkauksen jälkeen Redmond sai tietää olevansa raskaana. Hän hakeutui tutkimuksiin, jotka paljastivat, ettei vauvan sydänääniä löytynyt. Redmond oli saanut keskenmenon.

– Minusta tuntuu, että syytän itseäni siitä, että tein ”mommy makeoverin”, hän kertoi kyyneleet silmissä.

Lääkäri lohdutti murtunutta tosi-tv-tähteä ja totesi, ettei vatsalihaksille tehdyllä operaatiolla ollut luultavasti mitään tekemistä keskenmenon kanssa.

Redmond haaveilee puolisonsa kanssa kolmannesta lapsesta, mutta pelkää raskauden terveysvaikutuksia itseensä ja vauvaan.

– Saattaisin saada uuden keskenmenon tai saattaisin saada lapsen, joka syntyy etuajassa. Kaikki nuo asiat painavat mieltäni, hän myönsi.

Brandi Redmond ja hänen puolisonsa Bryan. Parilla on tällä hetkellä kova vauvakuume ja haluaisivat vielä kolmannen lapsen.­

Brandi Redmond on yksi Dallasin täydelliset naiset -sarjan seitsemästä tähdestä. Sarjassa seurataan Texasin Dallasissa asuvien rikkaiden kotirouvien ja heidän perheidensä elämää. Sarjan toinen kausi on tällä hetkellä käynnissä Yhdysvalloissa.

Suomessa sarjaa esittää AVA-kanava.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?