Kesällä eronnut Jasmin Mäntylä löysi uuden rakkauden – Jarmo vei jalat alta: ”Kuluneet 7 viikkoa ovat tehneet minut hyvin onnelliseksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kesällä eronnut Jasmin Mäntylä löysi uuden rakkauden – Jarmo vei jalat alta: ”Kuluneet 7 viikkoa ovat tehneet minut hyvin onnelliseksi”

Jasmin Mäntylä hehkuttaa uutta rakkauttaan blogissaan.

5.9.2017 13:05

Heinäkuun alussa entisestä miesystävästään eronnut Jasmin Mäntylä paljastaa blogissaan löytäneensä uuden rakkauden. Mäntylä kertoo saaneensa elämäänsä sellaisen ihmisen, joka tekee hänet erittäin onnelliseksi.

Mäntylän uudesta rakkaudesta uutisoi ensimmäisenä Hymy.

35-vuotias Mäntylä toteaa blogikirjoituksessaan, että hänen elämässään puhaltavat nyt uudet tuulet. Syy siihen on Jarmo-rakas, jonka kanssa hän on seurustellut vajaat kaksi kuukautta.

– Nämä kuluneet seitsemän viikkoa ovat tehneet minut hyvin onnelliseksi… Olen saanut nauttia sellaisesta kohtelusta, josta olen aina haaveillut. Olen saanut elämääni sellaisen ihmisen, jota olen elämääni aina toivonut. Tällä hetkellä en siis voisi olla tyytyväisempi, rakastunut Mäntylä hehkuttaa blogissaan.

Mäntylä kertoo, että hän on viihtynyt uuden miesystävänsä kanssa hyvin ja pari viettääkin aikaa yhdessä joka päivä.

Mäntylä paljasti Instagramissa heinäkuussa, että hänen edellinen parisuhteensa päättyi hiljattain. Mäntylä seurusteli häntä 15 vuotta vanhemman australialaisliikemies, Richard Testerin kanssa.

– Erostamme olen ainoastaan iloinen ja helpottunut, joten onnittelut asian suhteen ovat enemmän tervetulleita kuin pahoittelut. Mulla on kaikki enemmän kuin hyvin; tuntuu kuin olisin hypännyt pois joltain jakomielitautiselta vuoristoradalta, joten kyllähän se tuntuu hyvältä! hän kertoi tuolloin.

Entisen pariskunnan vuonna 2015 alkanut suhde päättyi hyvissä väleissä. Mäntylä korosti hänen Testerin olevan hänelle yhä erittäin tärkeä ihminen.

Aiemmin Mäntylä oli avioliitossa 65-vuotiaan Dennis Bramleyn kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?