Piia, 35, on yksisarvishoitaja – rupesi näkemään enkeleitä tragedian jälkeen: ”Me aina sanotaan, että ei tartte uskoo” - Viihde - Ilta-Sanomat

Piia, 35, on yksisarvishoitaja – rupesi näkemään enkeleitä tragedian jälkeen: ”Me aina sanotaan, että ei tartte uskoo”

Ylpeästi erilaiset -sarjan toisessa jaksossa seurataan henkimaailman parissa työskenteleviä.

5.9.2017 8:11

Nelosen dokumentaarisen Ylpeästi erilaiset -televisiosarjan ensimmäinen jakso nähtiin viime viikon tiistaina. Sarjassa seurataan omanlaisen elämäntavan valinneiden suomalaisten elämää.

Tiistaina nähtävässä toisessa jaksossa liikutaan tiiviisti hengellisyyden ja henkimaailman ytimessä. Alavudella asuvat Teemu ja Piia Mäntylä antavat työkseen enkeli- ja yksisarvishoitoa sekä kanavoivat valonauttajien energiaa ryhmäkaukohoitoina.

– Enimmäkseen olemme henkisiä personal trainereita, Teemu Mäntylä selventää jaksossa parin työskentelytapaa.

Ohjelmassa kurkistetaan perheellisen pariskunnan omannäköiseen arkeen. Mäntylät elävät omien sanojensa mukaan hetkessä, elämä on tässä ja nyt. He maadoittuvat ja meditoivat päivittäin.

He antavat myös hoitoja toisilleen. Pari ei myöskään välitä muiden mielipiteistä, vaikka tietää, että pienelle paikkakunnalle ”hörhöyrityksen” pystyttäminen vaatii todellista rohkeutta.

– Pelko hallittee todella monia, mutta me tiedetään, että niistä peloista voi myös päästä irti, Teemu Mäntylä jatkaa.

  • Jutun videolla Piia, Teemu ja muut jaksossa esiintyvät henkimaailman parissa työskentelevät kertovat kokemuksistaan.

Näki enkeleitä suuren surun keskellä

Pariskunnalla on takanaan rankkojakin kokemuksia. Piia kertoo avoimesti esikoislapsensa menetyksestä, minkä jälkeen hänen elämänsä suunta muuttui hengellisempään suuntaan kymmenen vuotta sitten. Hän sanoo alkaneensa suuren surun keskellä nähdä enkeleitä.

Teemu on myös osteopaatti. Hän kertoo perustaneensa nuoruutensa ja nuoruutensa tieteeseen. Miehen elämänsä muuttui kuitenkin sen jälkeen, kun hän tapasi Piian. Nainen oli vakuuttunut, että miehellä on parantamisen lahja.

Piia Mäntylän mukaan henkisyys on sitä, että ihminen pystyy sanomaan oman mielipiteensä ja seisomaan omien sanojensa ja totuutensa takana.

– Me aina sanotaan, että ei meitä tartte uskoo, mutta sitten kun sä saat sen oman kokemuksen, niin se on se juttu, johon sun pitää uskoo, hän summaa.

Toisessa jaksossa elämäänsä raottavat myös Simossa asuva kolmen lapsen äiti, shamaani Anu ja elokuvaohjaaja-käsikirjoittaja Kaija Juurikkala, joka maalaa nykyisin sielujen muotokuvia sekä on yhteydessä henkimaailmaan.

Ylpeästi erilaiset Nelosella tiistaisin klo 22.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?