Sofia Belórf keimaili äärimmäisen uhanalainen tiikerinpentu sylissään – kuvat nostattivat someraivon - Viihde - Ilta-Sanomat

Sofia Belórf keimaili äärimmäisen uhanalainen tiikerinpentu sylissään – kuvat nostattivat someraivon

Sofia Belórfin julkaisemat videot ja kuvat uhanalaisesta tiikerinpennusta ovat herättäneet paljon ihmetystä.

4.9.2017 16:50

Fitnesskaunotar Sofia Belórf joutui somemyrskyn keskiöön maanantaina julkaistuaan Instagramissa ja Snapchatissa kuvia illanvietostaan Las Vegasissa.

Hän julkaisi maanantaina aamupäivällä useita kuvia ja videoita, joissa hänellä on sylissään valkoinen tiikerinpentu. Eräällä videolla tiikerinpentu makoilee sängyllä selällään ihmisten rapsutellessa eläintä mahasta.

– Kun pääset halimaan vauvatiikeriä, Belórf hehkutti Instagramissa.

Belórfin tiikerinpennusta julkaisemat kuvat ja videot ovat herättäneet kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Jodel-viestipalvelussa ihmetellään miksi pieni tiikerinpentu on hotellihuoneessa, eikä emonsa kanssa.

Parhaillaan Las Vegasissa oleva Sofia Belórf poseerasi somekuvissaan uhanalainen tiikerinpentu sylissään.­

Belórf poisti tiikeristä julkaisemansa kuvat Instagramistaan ja Snapchatista vain muutama tunti sen jälkeen kun kuvat levisivät eri kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa.

Vaikka kuvat on poistettu Belórfin sometileiltä, ovat hänen Instagram- ja Snapchat -seuraajansa jakaneet netissä runsaasti kuvakaappauksia julkkiskaunottaresta tiikerinpentu sylissään.

Rewantiikerit, eli valkoiset tiikerit ovat erittäin uhanalaisia ja niitä elää vain noin 200 yksilöä.

Sofia Belórfin tiikerikuvasta kertoi ensin Seiska.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?