Laulaja Hanna Pakarinen meni naimisiin! Näyttävä pari yllättää räväkällä hääkuvalla – heti unelmamatkalle Kaliforniaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulaja Hanna Pakarinen meni naimisiin! Näyttävä pari yllättää räväkällä hääkuvalla – heti unelmamatkalle Kaliforniaan

Laulaja Hanna Pakarinen vihittiin muusikkomiehensä Risto Niinikosken kanssa Temppeliaukion kirkossa sunnuntaina.

Hanna Pakarinen meni sunnuntaina naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa.

4.9.2017 9:58

Laulaja Hanna Pakarinen, 36, ja häntä vajaat kaksi vuotta vanhempi muusikko Risto Niinikoski ovat olleet yhdessä jo kymmenen vuotta, ja nyt he päättivät ottaa yhteiselämässään sen tärkeimmän askeleen.

Pariskunta vihittiin sunnuntaina ystäväpiirin ja läheisten läsnä ollessa Temppeliaukion kirkossa. Morsiamen kauniin hääpuvun oli suunnitellut ja valmistanut Hannan hyvä ystävä, laulajan luottosuunnittelija Katri Niskanen. Koska Hanna suunnitteli aikoinaan oman korun Kalevala Korulle, halusi hän varmasti vihkisormuksistakin jotakin ainutlaatuista. Niinpä Olli Johan Lindroos suunnitteli parille uniikit sormukset.

Vastavihityt matkasivat heti hääjuhlan jälkeen unelmalomalle Kaliforniaan. Reissun aikana he aikovat nauttia niin Amerikan länsirannikon musiikkiannista kuin upeista hiekkarannoista sekä tietysti auringon lämmöstä ja toisistaan.

Pakarinen ja hänen Risto-puolisonsa poseeraavat Ville Juurikkalan ottamassa hääkuvassaan nimettömiään räväkästi näyttäen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alkuvuodesta tubettamisen ja omien videoidensa teon aloittanut Hanna Pakarinen tuli suomalaisille tunnetuksi, kun hän voitti maamme ensimmäisen Idols-kisan tammikuussa 2004.

Voitettuaan Hanna Pakarinen jätti päivätyönsä ja keskittyi uuteen uraansa, sillä voittoon sisältyi muun muassa levytyssopimus. Ei kulunut kuin muutama kuukausi, kun Hanna julkaisi jo ensimmäisen albuminsa, joka ylitti melkein saman tien platinarajan.

Yksi Hannan nuoruuden unelmista toteutui, kun hän pääsi edustamaan maatamme Helsingissä järjestettyihin Euroviisuihin.

Kappale Leave Me Alone ei menestynyt, mutta Hanna ei siitä masentunut. Tarmokas laulaja jatkoi elämässään eteenpäin ja laajensi osaamistaan myös korualalle. Hanna suunnitteli Kalevala Korulle oman korun.

Pakarinen on tehnyt useita albumeja ja ajoittain kappaleiden sanoitukset ovat olleet melko synkkiä. Laulaja onkin kertonut peilaavansa joissakin lauluissaan omaa elämäänsä.

Sitten sanoituksiin alkoi tulla rakkautta ja onnea. Hanna lauloi myös onnellisesta parisuhteesta. Syykin oli selvä: Hanna oli rakastunut nykyiseen aviomieheensä.

Aikoinaan radiojuontajan hommiakin tehnyt Hanna muistetaan siitäkin, että hän juonsi menneenä kesänä suomeksi Allsång på Skansen -televisio-ohjelman.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?