Rap-tähti löydettiin tajuttomana hotellihuoneesta – kiidätettiin sairaalahoitoon - Viihde - Ilta-Sanomat

Rap-tähti löydettiin tajuttomana hotellihuoneesta – kiidätettiin sairaalahoitoon

Rap-tähti Lil Wayne löydettiin sunnuntaina tajuttomana chicagolaisesta hotellista.

4.9.2017 8:29

Viihdesivusto TMZ:n mukaan yhdysvaltalaisräppäri Lil Wayne kiidätettiin sunnuntaina sairaalaan Chicagossa.

34-vuotias rap-tähti löydettiin sivuston mukaan tajuttomana hotellihuoneestaan. Lil Waynen edustajat vahvistivat asian TMZ:lle.

Rap-tähden uskotaan saaneen hotellihuoneessaan yhden tai useamman epilepsiakohtauksen, jonka seurauksena tämä menetti tajuntansa. Tähti kiidätettiin sairaalaan, jossa tämä sai myöhemmin uuden kohtauksen. Lil Wayne sairastaa epilepsiaa.

TMZ:n mukaan räppäri yritti päästä lähtemään sairaalasta jo sunnuntai-iltana, mutta lääkärit kielsivät tämän terveyssyihin viitaten. Lil Waynen oli määrä esiintyä Las Vegasissa myöhään yöllä, mutta keikka jouduttiin perumaan tähden kohtausten vuoksi.

TMZ:n mukaan lääkärit totesivat, että lentäminen olisi ollut liian riskialtista rap-tähdelle, joka on aiemmin kärsinyt pahoista epilepsiakohtaukista lentomatkojen aikana.

Lil Wayne on Grammy-palkittu räppäri.­

Lil Waynen kerrotaan nyt lepäävän ja keräävän voimiaan. Hänen seuraava keikkansa on reilun viikon kuluttua.

Lil Wayne on kärsinyt epilepsiasta ja sen aiheuttamista kohtauksista vuosia. Varietyn mukaan räppäri sai epilepsiakohtauksen kesken lennon viime vuonna. Tähden yksityiskone joutui laskeutumaan kahteen otteeseen, jotta tämä pääsi sairaalahoitoon.

Hän joutui sairautensa vuoksi sairaalahoitoon myös vuonna 2013.

Lil Wayne tunnetaan menestyneenä hip hop -artistina. Hän on myös perustanut levy-yhtiön. Lil Waynella on neljä lasta. Räppäri sai esikoisensa ollessaan vasta 16-vuotias.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?