Tuottavatko muhkea vauvavatsa ja helle jo tuskaa? Viimeisillään raskaana oleva pin up -kaunotar Sini Ariell poseeraa meikittömänä - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuottavatko muhkea vauvavatsa ja helle jo tuskaa? Viimeisillään raskaana oleva pin up -kaunotar Sini Ariell poseeraa meikittömänä

Sini Ariellin raskautta on jäljellä muutama viikko. Pin up -kaunotar nauttii Australian auringosta helteisessä säässä.

Sini Ariell on voinut raskautensa aikana melko huonosti. Hän on kuitenkin pyrkinyt pysymään positiivisena vaikeuksista huolimatta.­

4.9.2017 7:52

Australiaan Stuart-miehensä kanssa kotiutuneen Sini Ariellin laskettu aika lähenee. Tatuoijalle ja pin up -mallille on sovittu sektioaika 28. syyskuuta.

Ariell kertoi aiemmin blogissaan olevansa tyytyväinen päätökseen sektiosta.

– Vauvan ja minun terveyden vuoksi lapsi leikataan, mikä on mulle ihan ok. En halua riskeerata vauvani terveyttä millään mahdollisella tavalla, Ariell kirjoitti.

Ariell julkaisi sunnuntaina kuvan, jossa hän poseeraa muhkean vauvavatsan paljastavassa niukassa asussa. Pieneen urheilutoppiin pukeutunut mallikaunotar kertoo, että Australian kuuma kesä tekee kovaa vauhtia tuloaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tänään +30 astetta, Ariell kertoo kuvatekstissä.

Ariell poseeraa helteisessä säässä luonnonkauniina, ilman meikkiä. Australiassa maaseudulla asuva kaunotar kertoo nauttivansa auringosta ja hankkivansa vauvavatsalleen rusketusta. Pin up -tyylistään tunnetun naisen suuret tatuoinnit koristavat tämän pyöristynyttä vatsaa.

Vaikeaa henkisesti ja fyysisesti

Ariellin raskausaika ei ole ollut helppo. Hän luuli lääkärin diagnoosin vuoksi, ettei voisi koskaan saada lapsia. Raskaus olikin täysi yllätys ja myös shokki.

Ariellin Stuart-puoliso ei haaveillut perheestä ja uusi elämäntilanne on vaatinut paljon sopeutumista.

Sini Ariell kesäkuussa Suomessa.­

Pari on pyrkinyt puhumaan yllättävästä tilanteesta ja sopimaan asioista etukäteen. Ariell on antanut miehelleen aikaa sopeutua ajatukseen lapsesta. Hiljattain hän kertoi, että tilanne oli kuitenkin kärjistynyt riidaksi, jonka aikana huudettiin puolin ja toisin, ja puhdistettiin ilmaa.

– Lähinnä Stuartia näytti ahdistavan ajatus, jos hän päätyy sidotuksi tähän suhteeseen ja pelko asioiden tai suhteemme huonommaksi muuttumisesta. Pelko minun muuttumisesta jälleen raivohulluksi äitiyden myötä (minulla oli vakavia vihanhallinta ongelmia, jotka selätettiin viime vuoden puolella). Erilaisia pelkotiloja ja epäröintiä omasta aikuisuudestaan hänellä näytti olevan, eikä niinkään inhoa lapseen tai isyyteen liittyen, Ariell kertoi blogissaan.

Yllätysraskaus on tuonut Ariellille tullessaan myös terveysongelmia ja huolen omasta jaksamisesta. IS kertoi elokuun lopussa, että Ariell joutui tiputukseen kovan pahoinvoinnin, huonovointisuuden ja levottomien jalkojen vuoksi.

– Ei kauaa enää, jaksan kyllä. Vauva voi kuulema oikein hyvin, hän on erittäin aktiivinen pieni neiti, Ariell tsemppasi tuolloin itseään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?