Amal Clooney häikäisi hämmästyttävän hoikkana punaisella matolla – synnytti kaksoset vain muutama kuukausi sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

Amal Clooney häikäisi hämmästyttävän hoikkana punaisella matolla – synnytti kaksoset vain muutama kuukausi sitten

Amal Clooney hehkui upeana miehensä rinnalla Venetsian elokuvajuhlilla.

3.9.2017 10:31

Kesäkuun alussa Oscar-palkittu näyttelijä ja ohjaaja George Clooney, 56, ja hänen ihmisoikeusjuristina työskentelevä vaimonsa Amal, 39, saivat kaksoset, Ellan ja Alexanderin.

Pariskunta on bongattu kesäkuun jälkeen muutamaan otteeseen, mutta viikonloppuna he edustivat ensimmäistä kertaa virallisesti kaksosten synnyttyä.

Amal ja George nauttivat olostaan Venetsian elokuvafestivaaleilla. Lauantaina pariskunta asteli punaiselle matolle Suburbicon -elokuvan ensi-illassa. George on toiminut elokuvan ohjaajana sekä tuottajan.

Amalia oli todella näyttävä ilmestys kameroiden välkkeessä vaaleanvioletissa mekossaan. Versacen mekossa oli hulmuava helma ja kaula-aukko esitteli kaunottaren povea.

Asukokonaisuus oli kruunattu laineilla kammatuilla kiharoilla, tummalla silmämeikillä sekä suurilla korvakoruilla. Amalia muistuttikin upeassa lookissaan Hollywoodin kulta-ajan kaunottaria.

Mekko oli hyvin tyköistuva vatsan kohdalta, ja se paljasti naisen litteän vatsan. Hänestä ei ikinä ikinä uskoisi, että hän on synnyttänyt kaksoset vain kolme kuukautta sitten.

Pariskunta näytti hyvin onnelliselta, ja Venetsia tuo heille varmasti paljon hyviä muistoja mieleen. Syyskuussa 2014 kaksikko nimittäin meni naimisiin ja juhli häitään näyttävästi Venetsiassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?