Julkkistähtösen, 39, ylellinen elämä romahti kasaan – yritti hämätä totuutta työkeikastaan: Vaivaannuttava kuva leviää - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkkistähtösen, 39, ylellinen elämä romahti kasaan – yritti hämätä totuutta työkeikastaan: Vaivaannuttava kuva leviää

Julkkiskaunotar Katie Price koetti huijata, että hänen keikoillaan olisi väentungos.

Brittilehtien mukaan Katie Pricen show’t ovat olleet floppi.

2.9.2017 20:00

Povekas julkkiskaunotar Katie Price, 39, aloitti hiljattain musiikkipainotteisen esityskiertueensa Britanniassa. Paikallinen lehdistö on paljastanut, että urallaan laskusuhdanteessa olevan Katien keikkaliput eivät ole käyneet kaupaksi.

Price esiintyi perjantaina Prestonissa Britanniassa. Katsojat ihmettelivät tyhjiä rivejä teatterin yläkatsomoissa, mutta Price itse julkaisi sangen hämäävän kuvan yleisöstä alariveiltä. Kohusta kertoi Mirror-lehti.

Povipommi päivitteli kirjoituksessaan, että hänen esityksensä oli täynnä, ja kehotti tyhjistä katsomoista juoruilevia seuraajia ottamaan kuvia salista vasta sitten, kun kaikki olisivat saapuneet paikalle.

My show was full tonight. So for the all you trying to say empty seats take a pic when everyone has arrived next time 💅🏼 pic.twitter.com/5zZ9nfXHaw— Katie Price (@KatiePrice) 1. syyskuuta 2017

Seuraajat eivät nielleet Pricen väitteitä täydestä yleisöstä noin vain.

– Jos katsomo oli täynnä, miksi yläparvilla ei istu ketään? Seuraajat äimistelivät.

Katie Price on nauttinut vuosia isoa julkisuutta Britanniassa ja hänestä kirjoitetut jutut ovat täyttäneet lehtien palstoja. Viimeisen vuoden ajan Pricella on koko ajan mennyt huonommin ja huonommin.

Brittilehtien tietojen mukaan Katie Pricen keikat eivät ole olleet kovin suosittuja.

Jouluna hän möhläsi esiintymisensä paikallisen lämmitysyrityksen pikkujouluissa saapumalla paikalle humalassa. Päihtynyt Price esitteli innoissaan paljaita rintojaan yleisölle, jossa oli mukana alaikäisiä. Firma ei ollut tyytyväinen esitykseen, ja siitä nousi iso kohu.

Sen jälkeen julkisuuteen on vuotanut tieto siitä, että hän on puolisonsa Kieran Haylerin kanssa vararikossa, koska he ovat eläneet aivan liian yltäkylläistä elämää. Kaksikon massiivisen huvilan kustannukset kohoavat kuukausittain yli kymmeneen tuhanteen euroon. Lisäksi Katien on kerrottu käyttävän paljon rahaa ulkonäkönsä ylläpitämiseen.

Kaiken lisäksi Kieran on pettänyt Pricea muiden naisten kanssa. Herää kuitenkin epäilys, että Price ja tämän puoliso olisivat keksineet pettämiskohut päästään saadakseen sovittua hyväpalkkaisia haastatteludiilejä tv-kanavien ja paikallisten lehtien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?