Borrelioosiin sairastunut Avril Lavigne palaa julkisuuteen: sairauden rajut oireet keskeyttivät uran – ei jaksanut edes seistä - Viihde - Ilta-Sanomat

Borrelioosiin sairastunut Avril Lavigne palaa julkisuuteen: sairauden rajut oireet keskeyttivät uran – ei jaksanut edes seistä

Avril Lavigne ilmoitti julkaisevansa uuden albumin vuosien tauon jälkeen.

1.9.2017 12:01

2000-luvun alussa tähdeksi ponnahtanut kanadalaislaulaja Avril Lavigne puuhailee comebackia vuosien tauon jälkeen. Muun muassa S8er Boi, I’m With You ja Girlfriend -hiteistä tuttu poptähti kertoo Twitterissä julkaisevansa uuden albumin.

Laulaja kiittää faneja näiden tuesta ja kuvailee toipumisen kestäneen pitkään. Lavigne, 32, vetäytyi julkisuudesta vakavien terveysongelmien takia muutama vuosi sitten.

Kanadalaistähden edellinen levy julkaistiin vuonna 2013.

– Haluan fanit kiittää teitä kärsivällisyydestänne uuden albumin teossa. Paraneminen on kestänyt pitkään ja olen halunnut olla varma, että kaikki on täydellistä. Te ansaitsette vain parasta ja yritän antaa vain parastani. En malta odottaa että pääsette kuulemaan uutta musiikki. Lupaan, että sitä on kuunneltavissa aikaisemmin kuin luulettekaan, Lavigne viestittää.

Sairastui vakavasti

Lavigne kertoi aikaisemmin julkisuudessa sairastuneensa borrelioosiin 2015. Borrelioosi eli Lymen tauti aiheutuu punkin puremasta. Se voi aiheuttaa oireita muun muassa keskushermostossa ja nivelissä.

Lavigne kertoi pitkästä taistelustaan sairauden kanssa People-lehdelle. Hän kuvaili lääkäreiden vähätelleen rajuja oireita ja kesti pitkään, ennen kuin tauti todettiin.

Avril Lavigne kuvattuna 2013.­

– Olin vuoteenomana viiden kuukauden ajan. Tuntui kun en olisi voinut hengittää, en voinut kävellä, enkä liikkua. Luulin kuolevani. Olin aivan voimaton ja uupunut. Eräänä iltana yritin harjata hampaani, enkä jaksanut edes seistä, Lavigne kuvaili oireitaan.

Lavignea ei nähty julkisuudessa vuosiin, sillä hän halusi keskittyä paranemiseen. Lavigne on antanut muutamia haastatteluja, mutta ainoastaan puhelimitse. Pari viikkoa sitten laulaja kuvattiin pitkän tauon jälkeen Hollywoodissa tuottaja J.R. Rotemin kanssa, jonka kanssa Lavigne on työstänyt uutta musiikkiaan.

Avril Lavignea on nähty viime vuosina julkisuudessa vain harvoin.­

Poptähden lähipiiri on kertonut amerikkalaislehdille, että pari on myös kaikessa hiljaisuudessa ruvennut seurustelemaan.

Outo salaliittoteoria

Lavignen katoaminen parrasvaloista herätti fanien keskuudessa hyvin kummallisen salaliittoteorian. Osa faneista tuntuu olevan varma, että tähti olisi kuollut vuonna 2003 ja levy-yhtiö olisi korvannut hänet kaksoisolennolla.

Sosiaalisessa mediassa on julkaistu runsaasti erilaisia kuvia, joiden väitetään todistavan sen, että Avril Lavigne ei olekaan oikeasti Avril Lavigne, vaan nainen nimeltä Melissa Vande.

Tarkkasilmäisten fanien mukaan laulajakaunottaren syntymämerkit, tatuoinnit, luomet, nenä ja leuka ovat muuttuneet ajan kanssa epäilyttävän paljon.

Lavigne ei ole itse koskaan kommentoinut hämärää salaliittoteoriaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?