Michael Jacksonin Paris-tytär viittaa kintaalla kauneusihanteille – antaa ihokarvojensa rehottaa vapaasti: kantaaottava kuva - Viihde - Ilta-Sanomat

Michael Jacksonin Paris-tytär viittaa kintaalla kauneusihanteille – antaa ihokarvojensa rehottaa vapaasti: kantaaottava kuva

Paris Jackson liputtaa luonnollisen lookin puolesta.

1.9.2017 8:44

Edesmenneen popin kuningas Michael Jacksonin tytär Paris Jackson, 19, liputtaa luonnollisuuden puolesta.

Viime sunnuntaina näyttelijän ja mallin töitä tahkoava kaunotar kohautti ajelemattomilla kainaloillaan MTV:n VMI-gaalassa. Hän saapui gaalaan hyvin luonnonläheisessä asussa.

Jackson käytti asussaan maanläheisiä värejä.­

Huomio kiinnittyi kiinnittyi gaalassa nopeasti tähden kainalokarvoihin.­

Vain hetki ennen gaalaa Jackson Instagram-tilillään 1,9 miljoonalle seuraajalleen kuvan, jossa poseeraa minishortseissa ja valkoisessa topissa.

Kuvassa huomio kiinnittyy kuitenkin tähden ajelemattomiin jalkoihin. Aiheesta on uutisoinut muun muassa Daily Mail.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jos et kilpaile veljesi kanssa, kumpi pystyy kasvattamaan pidemmät jalkakarvat, mitä edes teette, Jackson kyselee kuvatekstissä.

Kuva on kerännyt jo 123 000 tykkäystä. Jackson on sulkenut tililtään kommentoinnin, joten kommentteja kuvan yhteyteen ei ole ilmestynyt.

Kaunotar on aiemmin julkaissut Instagramissa myös kuvan jalasta, jossa on ihokarvoja. Piiroksen jalka on ympyröity sydämillä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Maanantaina Jackson julkaisi hellyttävän kuvan isänsä kanssa, joka olisi täyttänyt tuolloin 59 vuotta. Kuvatekstissä hän muistelee popin kuningasta kauniisti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Syntymäpäiväonnittelut elämäni rakkaudelle. Sille ihmiselle, joka näytti minulle, mitä intohimo todella on, ja joka antoi minulle vahvan moraalin, jonka mukaan elää ja unelmoida. En koskaan tule rakastamaan ketään, kuten rakastin sinua. Olet aina kanssani ja minä olen aina sinun kanssasi. Vaikka en ole sinä, etkä sinä ole minä, tiedän sisimmässäni, että olemme yhtä, Paris kirjoitti kuvatekstissä.

Paris on Michael Jacksonin keskimmäinen lapsi. Hän oli isänsä kuollessa vasta 11-vuotias. Kaunotar on luonut uraa mallina ja solmi maaliskuussa sopimuksen arvostetun IMG-mallitoimiston kanssa. Jacksonista on tullut viime vuosina nopeasti jättimäinen sometähti ja erittäin seurattu henkilö maailmalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?