Vappu Pimiä hehkuttaa rakkauttaan Seurassa: ”Sanotaan, ettei kellään pikkulasten vanhemmilla mene hyvin, mutta meillä kyllä menee” - Viihde - Ilta-Sanomat

Vappu Pimiä hehkuttaa rakkauttaan Seurassa: ”Sanotaan, ettei kellään pikkulasten vanhemmilla mene hyvin, mutta meillä kyllä menee”

Vappu Pimiä hehkuttaa onneaan sekä toimivaa ja rakkaudentäytteistä parisuhdettaan Seura-lehdessä.

31.8.2017 23:15

Maajussit etsivät jälleen itselleen morsianta juontaja Vappu Pimiän johdolla Maajussille morsian -ohjelmassa.

Vaikka Pimiä on kertonut ihastuneensa tämän vuoden maajusseihin heti ensisilmäyksellä, hän on kuitenkin onnellisesti naimisissa miehensä Teemu Huuhtasen kanssa.

Pimiä ja Huuhtanen menivät naimisiin vuonna 2013 ja heillä on kaksi tytärtä, 4-vuotias Viola ja 2-vuotias Selma.

Monesti pienten lasten vanhemmilla on haasteita elämässään ja parisuhteessaan, mutta Pimiä kertoo Seura-lehdessä, että lapset ovat vain vahvistaneet heidän rakkauttaan.

– Sanotaan, ettei kellään pikkulasten vanhemmilla mene hyvin, mutta meillä kyllä menee! Me ollaan ehkä niin kiitollisia siitä, mitä ollaan saatu, Pimiä hehkuttaa onneaan.

Parilla menee tällä hetkellä loistavasti ja Pimiä kertoo lehdelle elävänsä luottamalla mieheensä ja tekemällä kaikkensa, että hänellä on hyvä olla.

– Jos Teemu päättäisi lähteä jonkun toisen matkaan, menisin varmaan peilin eteen, katsoisin pitkään ja miettisin, että mitä hittoa mä tein väärin.

Vappu Pimiä ja Teemu Huuhtanen menivät naimisiin vuonna 2013.­

Pimiä kertoi IS:lle helmikuussa, että Huuhtanen hurmasi hänet itsevarmuudellaan ja kunnianhimollaan, ja sillä, että heillä on hauskaa yhdessä.

– Ja onhan se hiton komea, ja sehän on vaan plussaa.

Rakkautta pariskunta vaalii useilla pienillä huomionosoituksilla.

– Pussailemalla ja tekemällä jotain muutakin. Ja juttelemme muustakin kuin lapsista ja heidän asioistaan. Vaalimme rakkauttamme toista huomioimalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?