Tämän äärimmäistä tarkkuutta vaativan supertestin läpäisee vain 0,4 prosenttia ihmisistä – testaa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Tämän äärimmäistä tarkkuutta vaativan supertestin läpäisee vain 0,4 prosenttia ihmisistä – testaa!

Uusi kuvavisa haastaa parhaistakin parhaimmat etsimään eroja kuvista.

31.8.2017 8:28

IS:n julkaisemat suositut etsi ero -testit ovat puhuttaneet visailijoita. Muun muassa elokuun testissä ollut vaikea karhukuva aiheutti monille päänvaivaa. Vaikeimmat testeistä on pystynyt virheittä läpäisemään alle 4 prosenttia pelaajista. Silti IS on saanut palautetta, jossa vaaditaan vaikeampia ja haastavampia testejä. Nyt pyyntöön on vastattu.

 Melkein usko loppui joidenkin kuvasarjojen kohdalla.

Yli tuhannen testipelaajan joukko auttoi Ilta-Sanomia uusimman visan testaamisessa ja tulos oli huima: uusin testi on järisyttävän haastava! Testipelaajien palautteen perusteella muokattu supertesti on pelattavissa alla. Tässä muutamia testipelaajien kommentteja uudesta visasta:

– Olihan testi =). Sain 17/20 ja silmät surisee päässä vieläkin, kommentoi yksi testaajista.

– Tässä testissä alkoi olemaan kieltämättä jo leveliä, melkein usko loppui joidenkin kuvasarjojen kohdalla. Hyvä meininki, kommentoi toinen.

– Kerrankin tosissaan haastetta. Näitä lisää, Sanna kommentoi.

– Aika ärsyttävä, kommentoi puolestaan Joffrey Baratheon (nimimerkki).

Testipelaajista vain 1,1 prosenttia sai täydet pisteet, vaikka mukana oli vain aiemman testin parhaita pelaajia. Kun testi julkaistiin kaikille, täydet onnistui saamaan vain 0,4 prosenttia vastaajista, siis keskimäärin vain neljä tuhannesta.

Tässä supertestissä näytetään tuttuun tapaan neljä kuvaa, joista yhdessä on muihin verrattuna jokin ero. Kysymyksiä on nyt poikkeuksellisesti muutama enemmän kuin ennen, eli 30 kappaletta. Jokainen kuva on aina edellistä haastavampi. Alussa on muutama lämmittelykysymys, mutta sen jälkeen taso muuttuu erittäin vaativaksi.

Jos tämä testi tuntuu liian haastavalta, aloita mieluummin aiemmista neljästä tarkkuustestistä. Löydät linkit niihin jutun alta.

Tässä myös VAROITUS ja ohjeita, jos haluat saada testissä mahdollisimman hyvän tuloksen: testissä erot ovat osassa kuvia niin pienet, että pieniltä näytöiltä visan tekeminen voi olla lähes mahdotonta. Näyttö kannattaa omassa laitteessa myös asettaa mahdollisimman kirkkaalle. Joissakin mobiililaitteissa alimmasta kahdesta kuvasta rajautuu ohjelmallisista syistä kaksi alinta pikseliriviä – ero kuitenkin näkyy kahdessa kuvassa, eli se ei ole etsitty eroavaisuus.

Uusin testi on pelattavissa alla. Jos testi ei aukea, näet sen tästä linkistä. Peli-iloa!

Testin tekemisen jälkeen voit katsoa vaikeimpien kuvien oikeita vastauksia täältä.

Aiempia tarkkuustestejä:

IS:n tarkkuustesti I

IS:n tarkkuustesti II

IS:n tarkkuustesti III

IS:n tarkkuustesti IV

IS:n kaikki laajat testit ja visat löydät tästä linkistä.

EDIT: Juttua ja otsikkoa muokattu 31.8. kello 14.21: tarkennettu tieto oikein vastanneiden osuudesta ja lisätty linkki oikeisiin vastauksiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?