100 miljoonaa nyrkkeilymatsista kuitanneen McGregorin siskot nauttivat ökyelämästä – kaunottaret pröystäilevät uskomattomilla ylellisyyksillä

Julkaistu:

luksuselämä
Vapaaottelija Conor McGregorin tyrmäävät siskot ovat päässeet nauttimaan veljensä rikkauksista.
Nyrkkeilykansa pidätti viikonloppuna hengitystään, kun vapaaottelutähti Conor McGregor kohtasi ammattilaisnyrkkeilyssä lajin legendan, Floyd Mayweatherin.

Mayweather tyrmäsi kaikkien aikojen ottelussa 29-vuotiaan McGregorin, mutta tämä tuskin vaivaa vapaaottelutähteä pitkään. Hän nimittäin kuittasi ottelusta itselleen jopa 100 miljoonaa euroa.

Huippuseuratussa ottelussa McGregorin kovimpiin tukijoihin kuuluivat hänen siskonsa. Erin ja Aoife McGregor kannustivat veljeään Instagramissa näyttävästi. He kertoivat seisovansa veljensä tukena, kävi miten kävi – ja niin he näyttävät tehneenkin.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaatimattomista oloista lähtenyt irlantilaisperhe elää nykyään erittäin ylellistä luksuselämää. Erin ja Aoife esittelivät pröystäilevää nyrkkeilyviikonloppuaan Instagramissa kymmenille tuhansille seuraajilleen.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Luksuselämään mukaan päässeet siskokset edustivat veljensä uran merkkipaalussa vierekkäin. Hyväntuuliset vaaleat kaunottaret räpsivät kuvia myös yleisössä.


Naiset poseeraavat Instagramissa veljensä voittoa juhlistavissa kuvissa laadukkaan samppanjan, huippukalliiden merkkivaatteiden ja design-korujen kanssa.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

McGregorit nauttivat nykyään hulppeista matkoista yksityislentokoneilla, VIP-bileistä maailmantähtien kanssa sekä luksuselämästä. Erään kuvan yhteydessä Aoife kertoo pukeutuneensa Guccin mekkoon.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toinen McGregorin isosiskoista, 34-vuotias Erin työskentelee The Sunin mukaan kampaajana ja bikini- ja fitnessmallina. Erin on vastuussa McGregorin hiustenlaitosta ja tukee veljeään tämän menestyvällä uralla.

Erin kertoi brittimedialle, että on iloinen saadessaan ilmaista itseään veljensä hiusten kautta.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kampaajakaunotar piti vapaata veljensä ottelun alla auttaakseen tätä valmisteluissa. Hän lensi yhdessä Aoife-siskonsa kanssa Las Vegasiin yksityiskoneella seuraamaan kohuttua ottelua.

30-vuotias Aoife työskentelee kaivinkoneyrityksessä Dublinissä, mutta myös hän piti vapaata töistään ennen suurta ottelua.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viikonlopun ottelu oli McGregorille nyrkkeilyn ammattilaisottelu. Vapaaottelussa hän on otellut 24 ottelua, joista voittanut 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt