Tässä ovat uudet Tähdet, tähdet -kilpailijat – mukana Janna, Veeti Kallio ja Erika Vikman! - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat uudet Tähdet, tähdet -kilpailijat – mukana Janna, Veeti Kallio ja Erika Vikman!

Julkaistu: 30.8.2017 9:46

Tähtien tähden kruunusta kilpailee kymmenen tähtiartistia.

Suosikkiohjelma Tähdet, tähdet palaa ruutuihin MTV3-kanavalla jälleen lokakuussa.

Kisassa on nähty kolmen aikaisemman tuotantokauden aikana toinen toistaan taitavampia esiintyjiä, ja keskiviikkona julkistettiin tulevan neljännen kauden kisailijat.

Mukana ovat Janna Hurmerinta, Tomi Metsäketo, Erika Vikman, Elias Kaskinen, Erja Lyytinen, André Linman, Nelli Matula, Mikael Saari, Jannika B ja Veeti Kallio.

Ohjelmassa on yksi suuri uudistus, sillä nyt uudella kaudella kukaan kilpailijoista ei tipu ensimmäisissä lähetyksissä. Ensimmäiset pudotukset nähdään vasta ohjelman neljännessä suorassa lähetyksessä. Tuolloin kisasta putoaa kerralla kolme tähteä.

Tähdet, tähdet -ohjelmassa tunnetut suomalaismuusikot heittäytyvät itselleen vieraisiin musiikkigenreihin, ja yleisö saa äänestää viikoittain heistä yhden pois kisasta. Lopulta kruunataan tähtien tähti, eli kisan voittaja. Viime kaudella voiton vei Pete Parkkonen, sitä ennen Waltteri Torikka ja ensimmäisellä kaudella tähtien tähden kruunun sai Jari Sillanpää.

Tällä kaudella ohjelmassa on luvassa muutos, sillä katsojat ovat toivoneet, että kaikkien kilpailevien artistien esityksiä saisi katsella aiempaa pidempään. Tähän asti ensimmäinen artisti on pudonnut kisasta pois jo toisessa jaksossa. Tulevalla kaudella jokainen kisailija pääsee esittämään ainakin neljä biisiä, ennen kuin joku putoaa kisasta neljännessä jaksossa.

On ohjelmassa kuitenkin luvassa tuttujakin asioita. Aiempien kausien tavoin ohjelman juontajana nähdään Mikko Leppilampi, ja vakiotuomareina toimivat ja esityksiä kommentoivat Juhani Merimaa ja Maria Veitola. Uutuutena vakiokalustoon liittyy tänä vuonna myös Iholla-sarjastakin tuttu toimittaja-juontaja Laura Friman, joka toimii ohjelman ”lentävänä” tähtitoimittaja ja seuraa kilpailijoiden taivalta kulisseissa harjoitteluviikkojen aikana.

Ohjelma alkaa 8. lokakuuta MTV3-kanavalla.