Avioeroa miehestään hakeneen Marita Taavitsaisen jättipaljastus: ”Eropaperit tuli lähetettyä, mutta ei niitä nyt allekirjoiteta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Avioeroa miehestään hakeneen Marita Taavitsaisen jättipaljastus: ”Eropaperit tuli lähetettyä, mutta ei niitä nyt allekirjoiteta”

Laulaja Marita Taavitsainen sanoo Ilta-Sanomille, että hänellä ja aviomiehellä Tomi Natrilla menee nyt niin hyvin, ettei eropapereihin tule nimiä.

Marita Taavitsainen kertoo, ettei pari aio allekirjoittaa eropapereita.

30.8.2017 6:01

Hehkeä ja suosittu laulaja Marita Taavitsainen päätti viime keväänä, ettei hänen ja aviopuolison, Tomi Natrin liitto toimi. Näin Marita jätti eropaperit maaliskuussa.

Aikaa on kulunut eropäätöksestä ja pari on käynyt jonkin aikaa parisuhdeterapeutilla. Nyt heillä menee paremmin kuin koskaan.

– Meillä on todella hyvä olla. Kaikki vaikuttaa nyt niin kivalta. Eropaperit tuli lähetettyä, mutta ei niitä nyt allekirjoiteta. Annetaan ajan kulua ja jatketaan miettimistä, tiistaina miehensä kanssa golfkierroksen pelannut Marita Taavitsainen sanoi Granon hyväntekeväisyysillassa.

Marita Taavitsainen ja Tomi Natri yhdessä vuonna 2015.

Taavitsaisen ja Natrin erohakemus raukeaa syyskuussa. Taavitsainen oli jo aiemmin kesällä innokas pelastamaan liittonsa.

Kiireinen Taavitsainen lähti tiistaina hyväntekeväisyystapahtumasta Vantaan Tulisuudelmaan ja hän kertoikin, että nyt alkavat keikkakiireet oikein toden teolla.

– Pian lähden myös Lappiin, Marita Taavitsainen kertoi.

–Meillä on ollut ihana perhekesä ja olemme olleet paljon mieheni Tomin kanssa myös golfkentällä sekä lastemme Iineksen ja Stellan kanssa heidän harrastuksissaan, Marita Taavitsainen kertoi.

Taavitsainen saapui tiistaina Grano-iltaan, jossa tunnetut suomalaiset esittelivät suunnittelemiaan säkkityynyjä.

Myytyjen tuolien tuotto lahjoitetaan Hope ry:n kautta vähävaraisten lasten ja nuorten urheiluharrastamiseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?