Teiniäidit syyttävät MTV:tä vääristelystä – suosikkisarjan kulisseissa kuohuu: manipuloiko tuotanto tapahtumia? - Viihde - Ilta-Sanomat

Teiniäidit syyttävät MTV:tä vääristelystä – suosikkisarjan kulisseissa kuohuu: manipuloiko tuotanto tapahtumia?

Music Televisionin eli MTV:n huippusuositun Teen Mom 2 -sarjan tähdet kokevat, että heidän elämäänsä on vääristelty ohjelman leikkauksen avulla.

Leah Messer, Kailyn Lowry ja Chelsea Houska kokevat, että MTV on vääristellyt heidän elämäänsä suositussa Teen Mom 2 -sarjassa.­

29.8.2017 22:11

Yhdysvaltalaissivusto Radar Online uutisoi huippusuositun Teen Mom 2 -sarjan kulisseissa kuohuvista syytöksistä. MTV:n suosikkisarjan tähdet väittävät sivuston mukaan, että heidän sanomisiaan on vääristelty sarjassa räikeästi.

Teen Mom -sarjat seuraavat yhdysvaltalaisten nuorten äitien elämää. Sarjan toisessa osassa, Teen Mom 2:ssä teini-iästä saakka mukana olleet Leah Messer, Chelsea Houska ja Kailyn Lowry kokevat, ettei ohjelma ole esittänyt heidän elämäänsä sellaisena, kun se todellisuudessa on.

Radar Onlinen mukaan kolmikko on esittänyt useita väitteitä, joiden mukaan tuotanto on muuttanut tapahtumien kulkua mieleisekseen leikkaamalla kohtauksia runsaasti. Myös In Touch Weeklyn artikkelin mukaan sarjan tähdet kokevat, että tuotantoyhtiö on leikannut heidän sanomisiaan niin, että ne sopivat heidän luomaansa käsikirjoitukseen.

25-vuotiaan Leah Messerin mukaan esimerkiksi hänen avioliittonsa päättymistä vääristeltiin leikkaamisen avulla. Hän syyttää Radar Onlinen mukaan tuotantoa siitä, että keskusteluja leikattiin asiayhteyksistä.

Leah Messer harmittelee sitä, miten paljon leikkauksella voi vaikuttaa asioiden kulkuun.­

Messerin toinen avioliitto päättyi vuonna 2015. Sarjassa näytettiin viime vuonna, kun hän ilmaisi ex-miehelleen, ettei olisi halunnut luovuttaa liiton suhteen niin helposti. Leahin ex-mies Jeremy Clavert vaikutti sarjassa vaikenevan ja olevan hyvin eri mieltä entisen vaimonsa kanssa.

In Touch Weeklyn mukaan Messer tulistui tapauksesta, sillä hänen mukaansa Calvertin vaikeneminen oli leikattu mukaan eri kohdasta keskustelua. Hän kokee, että myös Calvert olisi halunnut tehdä enemmän parin liiton eteen.

– Olen 99,9 prosenttisen varma, että ne tunteet olivat molemmin puolisia. Voisin mennä yksityiskohtiin, mutten mene. Voi, kuinka rakastan tätä täysin feikkiä tv-ohjelmaa, Leah twiittasi Radar Onlinen mukaan.

Kolmen lapsen äiti on ruotinut MTV:n toimia myöhemminkin. Hän kertoi Twitterissä olevansa pettynyt siihen, miten hänen elämänsä sarjassa esitetään.

– Minusta tuntuu, että tarinani ei ole tarpeeksi, hän twiittasi maaliskuussa.

Sarjassa myös nähty Kailyn Lowry syyttää In Touch Weeklyn mukaan kanavaa siitä, että hänen elämäänsä on leikattu mukaan turhaa draamaa.

Kailyn Lowry odotti keväällä kolmatta lastaan.­

Lowryn mukaan sarjassa esitetään ainoastaan riitoja hänen ex-poikaystävänsä, Jo Riveran kanssa Lowryn koulumenestyksen ja ahkeran työnteon sijaan.

– Jälleen yksi jakso, jossa mitään minun saavutuksiani ei näytetä, Lowry twiittasi In Touchin Weeklyn mukaan.

Myös Chelsea Houska kokee, että sarja on vääristellyt asioita. Hänen mukaansa lauseita on poistettu asiayhteydestä, jotta kohtaukset on saatu näyttämään tuotannon toivomilta.

Houska tulistui heinäkuun lopulla sarjassa esitetystä jaksosta, jossa hänen sanomisiaan oli siirretty keskustelusta toiseen.

Chelsea Houska kertoi hiljattain Twitterissä, että hänen sanoma lauseensa oli irroitettu asiayhteydestä.­

Teen Mom -sarjan tähtien ympärillä on vuosien varrella kuohunut lukuisia kertoja.

Vuosien ajan julkisuudessa eläneet äidit ovat muun muassa kohauttaneet julkaisemalla aikuisviihdevideoita, kertomalla avoimesti pahoista huumeongelmistaan ja hakeutumalla kauneusleikkauksiin.

Sarjassa on nähty lukuisia riitoja, vaikeita parisuhteita ja nuorena äidiksi tulleiden tähtien kamppailua elämässä eteenpäin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?