Kaj Kunnas yllättää arvovaltaisessa pestissä – juontaa Kentin prinssi Michaelin juhlaillallisen Helsingissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kaj Kunnas yllättää arvovaltaisessa pestissä – juontaa Kentin prinssi Michaelin juhlaillallisen Helsingissä

Toimittaja Kaj Kunnaksen syksy on täynnä kiireitä.

29.8.2017 20:07

Toimittaja Kaj Kunnas on kiireinen mies, sillä jätettyään vakituisen työnsä, ei ole montaa hiljaista hetkeä ollut. Kunnas saapui Grano-hyväntekeväisyysiltaan yksin, sillä hän kertoi vaimonsa olevan vielä syöpähoidoista väsynyt.

– Hoidot ymmärrettävästi väsyttävät, mutta kaikki on mennyt hyvin, Kunnas kertoi.

Kaj on tietysti ollut vaimonsa tukena, mutta tehnyt toki töitäkin. Hän on myös työstänyt myöhemmin syksyllä ilmestyvää kirjaansa ja suunnitellut jo ensi vuottakin.

– Yksi mielenkiintoinen juontohomma on syyskuussa, jolloin toimin illan juontajana Kentin prinssi Michaelin kunniaksi järjestettävillä illallisilla Helsingissä, Kunnas kertoi.

Kaj Kunnas juonsi Seinäjoen Tangomarkkinat heinäkuussa. Kuvassa viime vuoden tangokuningatar Erika Vikman.­

Ensi vuonna on myös tiedossa mukava pesti; Kunnas on palkattu selostamaan talviolympialaisten jääkiekko-osuus Discovery-kanavalle.

– Seuraan paljon Leijonien pelejä, tietysti, sekä teen haastatteluja, Kaj Kunnas paljasti.

Granon hyväntekeväisyyskampanjaan tunnetut suomalaiset suunnittelivat omat säkkityynyt, jotka sitten myytiin. Varoilla tuetaan Hope ry:n kautta vähävaraisten lasten ja nuorten urheiluharrastamista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?