Huutokauppakeisarin kuparipannu myydään käsittämättömään ennätyshintaan: ”Saattaa aiheuttaa suurta järkytystä”

Suomen huutokauppakeisari palaa tänään ruutuihin.

29.8.2017 9:20

Suomen huutokauppakeisari palaa tiistaina Neloselle uusin, seitsemännen tuotantokauden jaksoin. Heti ensimmäisessä jaksossa nähdään historiallinen hetki huutokaupassa, kun Palsanmäet tekevät yhden erityisen huiman voiton.

– Seuraava myyntitapahtuma saattaa herkemmissä television katsojissa aiheuttaa suurta järkytystä, huutokauppakeisari Aki Palsanmäki varoittaa ennen ennätyskauppaa.

Kuten sarjan fanit tietävät, niin jokaisessa Huutis-jaksossa kaupataan Akin, Helin ja apumies Markun nimmarein koristeltu kuparipannu. Pannuista on kausien mittaan tullut kultti-ilmiö, ja kyseisestä fanituotteesta käydään nytkin tiukka taisto.

Huutaminen sujuu alusta asti kiihkeissä merkeissä, sillä pannusta tarjotaan heti kärkeen jopa sata euroa. Hinta nousee pian huimaan 400 euroon, eikä sekään vielä riitä. Kun hinta kiirii 500 euroon, niin eräs erityisen innokas nuorimies tekee jotakin hullua ja huutaa oman huutonsa päälle.

– Kaksi kertaa saa huutaa oman huutonsa päälle. Jos huutaa kolmannen kerran, valkotakkiset hakee! Aki ilmoittaa innokkaalle nuorellemiehelle.

Lopullinen hinta on päätä huimaava: innokas nuorimies päätyy pulittamaan pienestä ”aloituspannusta” ennätyssumman 600 euroa. Yleensä pannun myyntihinta on pyörinyt pikemminkin kympeissä kuin satasissa.

Aki on kauppaan enemmän kuin tyytyväinen ja heittäytyy erityisen vitsikkääksi.

– Huutokauppa on päättynyt. Kiitoksia omasta ja edustamani yhtiön puolesta. Me lähdetään nyt viettämään perjantai-iltaa, Aki lohkaisee, vaikka kauppaamatta on vielä paljon tavaraa.

Innokas nuorimies myhäilee tyytyväisyyttään uusi keittiöväline kainalossa.

– Tarkoitus oli huutaa korkein huuto. Nyt se oli 600. Ajattelin, että se jää alta viiteensataan, mutta sitten se pompahti, pannun uusi omistaja kertoo.

Suomen huutokauppakeisari Nelosella tiistaisin kello 21. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat Sanoma-konserniin.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?