Justin Bieberin alastonkuvat ilmestyivät Selena Gomezin Instagramiin – K18-kuvat leviävät vauhdilla

Julkaistu:

instagram
Instagramin suosituin tili hakkeroitiin maanantaina.
Yhdysvaltalaisen pop-laulaja Selena Gomezin, 25, Instagram-tilille ilmestyi maanantai-iltana useita alastonkuvia laulaja Justin Bieberista. Bieber on Gomezin entinen poikaystävä.

Suositulla Gomezilla on Instagramissa 125 miljoonaa seuraajaa. Hän on valtavalla seuraajamäärällään Instagramin seuratuin henkilö.


Variety-lehti tavoitti Gomezin edustajan, joka varmisti hakkeroinnin pitävän paikkansa. Gomez on kuitenkin ehtinyt poistaa kuvat tililtään. Tähden Instagram-tili oli minuuttien ajan suljettuna ja palasi julki ilman Bieberin nakukuvia.

Gomezin levy-yhtiö Interscope Recordsin markkinointijohtaja Kirsten Stubbs kertoi Twitterissä levy-yhtiön sulkeneen laulajan kuvapalvelun tilin.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Moni somen käyttäjä ehti kuitenkin tallentaa kuvat, jolloin Bieberin alastonkuvat lähtivätkin leviämään laajalti.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paparazzin kuvaamat alastonkuvat Bieberistä olivat peräisin vuodelta 2015, kun laulaja lomaili Bora Boralla. Bieberin ja Gomezin suhde alkoi vuonna 2010. Suhde oli vuosien ajan epävakaalla pohjalla ja viime vuonna pari päätti lopullisesti erota.


Gomez tunnetaan myös näyttelijänä. Disney Channelin nuortenohjelmissa esiintynyt tähti aloitti uransa jo 7-vuotiaana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt