Emmerdale-tähti laihdutti uskomattomat 76 kiloa – katuu nyt yhtä asiaa: ”Toivon vain, että olisin tehnyt tämän aiemmin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Emmerdale-tähti laihdutti uskomattomat 76 kiloa – katuu nyt yhtä asiaa: ”Toivon vain, että olisin tehnyt tämän aiemmin”

Lisa Riley on laihduttanut elämänmuutoksensa myötä jo 76 kiloa.

Lisa Riley on laihduttanut jo 76 kiloa.­

28.8.2017 20:45

Näyttelijä Lisa Riley, 41, on laihtunut hyvin lyhyen ajan sisällä hurjat 76 kiloa. Riley on elämänmuutoksensa myötä mennyt koosta XXXL kokoon M.

Riley tunnetaan parhaiten Mandy Dinglen roolistaan saippuasarjassa Emmerdale. Hän näytteli roolissa vuosina 1995–2001.

Riley teki suuren elämänmuutoksen. Hänen äitinsä ei kuitenkaan ehtinyt nähdä sitä.­

Vaikka näyttelijän elämänmuutos on ollut suuren ylistyksen kohteena, on kuitenkin yksi asia, jota hän katuu. Se, että hänen äitinsä ei ole näkemässä hänen elämänmuutostaan.

Rileyn Cath-äiti menehtyi syöpään vuonna 2012. Hän sairasti syöpää 12 vuotta.

– Toivon vain, että olisin tehnyt tämän elämänmuutoksen aiemmin, jotta hän olisi ehtinyt nähdä sen, Riley nyyhkytti Mirror-lehdelle.

– Löysin vähän aikaa sitten asun, jonka puin hänen hautajaisiinsa. Siihen voisi majoittaa viisi ihmistä. Päässäni se on viimeinen asu, jossa hän näki minut, hän tuskaili.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Riley ja hänen äitinsä olivat hyvin läheisiä. Riley kertoo haastattelussa, että he tekivät kaiken yhdessä ja puhuivat puhelimessa jopa 10 kertaa päivässä.

– Käsittelen edelleen suruani. Minun täytyy muistuttaa itselleni joka päivä, kuinka ylpeä minusta hän olisi ollut, näyttelijätär totesi.

Tältä Riley näytti vielä vuonna 2013.­

Tv-persoona ja näyttelijä on perustanut muodonmuutoksensa innoittamana myös oman vaatemerkin. Vaatemerkki kantaa nimeä Just Be You: Nimi on saanut inspiraationsa siitä, kuinka Rileyn äiti tapasi aina sanoa tyttärelleen, että ole vain oma itsesi. Riley itse kuvailee Daily Mailin mukaan, että hänen vaatemerkkinsä vaatteiden on tarkoitus saada naiset tuntemaan olonsa seksikkäiksi, itsevarmoiksi ja kauniiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?