Julkkiskaunottaren luksuselämä ajautui karmeaan syöksykierteeseen – aviomies petti lastenhoitajan kanssa, omaisuus hupeni - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkkiskaunottaren luksuselämä ajautui karmeaan syöksykierteeseen – aviomies petti lastenhoitajan kanssa, omaisuus hupeni

Katie Pricen ylellinen elämä on kokenut viime viikkoina suuren mullistuksen.

28.8.2017 12:44

Britannian tunnetuimpiin tv-persooniin lukeutuva entinen glamourmalli Katie Pricen, 39, avioliitto on tullut tiensä päähän. Price puhisee The Sunin haastattelussa miehensä Kieran Haylerin, 30, pettäneen häntä perheen lastenhoitajan kanssa.

Price kertoo lehdelle saaneensa selville, että lastenhoitaja Nikki Brown ja hänen aviomiehensä olivat peuhanneet hänen selkänsä takana vuoden verran.

The Sunin mukaan erityisen kiusalliseksi salasuhteen tekee se, että lastenhoitaja muistuttaa ulkonäöltään huomattavan paljon Haylerin entistä salarakasta, Katie-vaimon parasta ystävää Jane Puntneyta, jonka kanssa miehellä oli suhde 2014.

Price kuvailee olevansa tyrmistynyt ja surullinen suhteesta. Hän suree lastenhoitajan myös laiminlyöneen velvollisuuksiaan ja keskittyneen enemmän hänen mieheensä kuin lasten hoitamiseen. Nainen oli työskennellyt Pricen perheelle useiden vuosien ajan.

– Olin aivan hajalla. He harrastivat seksiä yhteisessä kodissamme kaikkialla paitsi meidän makuuhuoneessamme. He tekivät sitä jopa lasten makuuhuoneessa. Minä käytännössä siis maksoin naiselle aviomieheni kanssa olemisesta, Price kuvailee.

Pari avioitui vuonna 2013. Parilla on kaksi yhteistä lasta.

Price sanoo saaneensa hillittömän raivokohtauksen saadessaan selville aviomiehen salasuhteesta.

– Huusin kuin mielipuoli. Hän kiisti suhteen aluksi, vaikka lastenhoitaja tunnusti. Minä itkin, että miten pysyt tekemään tämän taas minulle.

Julkkiskaunotar sanoo The Sunille lastenhoitajan kertoneen Haylerin vietelleen hänet.

– Kysyin häneltä, että miksi hän teki tämän minulle, etenkin kun hän tiesi mieheni pettäneen minua jo aikaisemmin. Lastenhoitaja sanoi Haylerin huijanneen hänet suhteeseen ja pakottaneen tämän seksisuhteeseen kanssaan, Price sanoo.

Kieran Hayler on pitänyt matalaa profiilia eroilmoituksen jälkeen. Paparazzit seurasivat miestä ruokakauppaan sunnuntaina erokohun keskellä.

Price sanoo nyt jälkikäteen huomanneensa useita varoitusmerkkejä, jotka kielivät Haylerin ja lastenhoitajan välillä olevan muutakin kuin pelkkä ystävyyssuhde.

– Lastenhoitaja keikisteli joka päivä eri bikineissä. Hän kumarteli ja joi limua provosoivasti. Ajattelin, että hän on ehkä kiinnostunut Kieranista.

Törsäsi omaisuutensa

Sydänsurut eivät ole julkkiskaunottaren lähipiirin mukaan ainoita tämän ongelmista. Price on läheisten mukaan elänyt jo pidemmän aikaa yli varojensa. Price on törsännyt kuukausittain yli 10 000 euroa kartanonsa ylläpitämiseen, eikä kiristele kukkaronnyörejä ostellessaan viidelle lapselleen kalliita lahjoja.

Pricen tiedetään myös tuhlailevan omaisuuttaan erilaisiin kauneusoperaatioihin, joissa hän käy säännöllisesti.

Brittilehdet kirjoittavat ihmisten kuitenkin epäilevän Pricen aviokriisin ja talousongelmien olevan pelkkä julkisuustemppu, jolla Price kerjää huomiota. Hänen epäillään yrittävän saada mahdollisimman rahakkaita haastatteludiilejä tv-kanavien ja lehtien kanssa.

Katie Pricen elämässä sattuu ja tapahtuu. Nyt hänen avioliittonsa on ajautunut kriisiin.

Price esimerkiksi tahkosi viime joulukuussa 15 000 euroa täysin pieleen menneestä pikkujoulukeikasta firman bileissä. Price päätyi otsikoihin saapumalla paikalle humalassa, ja esiteltyään rintojaan yleisölle.

Epäonnisen esityksen jälkeen Pricen keikkaliksa nousi, ja saman uskotaan tapahtuvan myös nyt eroilmoituksen jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?