Lola Odusoga avautuu oudoimmasta työstään – missivuoden keikka Keuruulla muuttui kesken kaiken hyvin kummalliseksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Lola Odusoga avautuu oudoimmasta työstään – missivuoden keikka Keuruulla muuttui kesken kaiken hyvin kummalliseksi

Vuoden 1996 Miss Suomi kertoo Instagram-tilillään uransa oudoimmasta työkeikasta.

Lola Odusoga kertoo Instagramissa hauskan tarinan erikoisesta työkeikastaan.­

26.8.2017 14:29

Lola Odusoga kruunattiin vuonna 1996 maan kauneimmaksi. Miss Universum -kilpailussa samana vuonna kolmanneksi sijoittuneella kaunottarella riitti vientiä töiden puolesta.

Miss Suomen tehtäviin kuuluvat paitsi mallin työt, myös esimerkiksi erilaiset juontokeikat. Odusoga julkaisi lauantaina Instagram-tilillään kuvan, joka on otettu yhdellä työkeikalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mikä on ollut sun oudoin työtehtävä? No, en tiedä oliko tää mun ykkönen, mutta ainakin tosi lähellä! Lola pohjustaa kuvaa, jossa hän istuu vaaleanpunainen jakkupuku yllään ja korkokengät jalassaan heinäpaalin keskellä.

Lola on kuvanottohetkellä Keuruulla hirvipeijaisissa, joihin sai yllättäen kutsun.

– Missivuonna 1996 päiväkeikalta tultiin kyselemään, josko vielä illassa olisi tilaa extempore-keikalle saman kylän hirvipeijaisiin? No tietty oli, kyllä missi aina lisäkeikan ottaa.

Lola Odusoga Miss Universum -kisoissa toukokuussa 1996 Las Vegasissa.­

Todellisen yllätyksen Lola koki vasta saavuttuaan paikalle tapahtumaan. Hän päätyi mukaan Napakymppiin neiti x:n rooliin.

– Työnkuva ei ihan siinä vielä auennut, mutta perillä kyllä. Hämmentävä Napakymppi-kokemus heinäpaalien takana piilotellen, mutta vielä hämmentävämpi taisi olla herroille a, b ja c.

Lola Odusoga täytti kesäkuun lopulla 40 vuotta. Tuolloin yli 20 vuotta julkisuudessa ollut nainen puhui IS:n syntymäpäivähaastattelussa muun muassa julkisuuden vaikutuksista elämäänsä.

– Olen koko aikuisuuteni elänyt julkisuudessa. Jos teen jotain, täytyy aina ajatella, että teoilla on seuraamuksia. Mietin kaikki sen kautta, että joku voi aina ottaa kuvan mitä tahansa teenkin. Siksi minulle tulee paniikkikohtaus, jos en pääse välillä ulkomaille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?