Amanda Harkimo julkaisi saunanraikkaan kuvan – Jethro Rostedtilta heti jäätävä kuitti somessa: ”On niinku alasti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Amanda Harkimo julkaisi saunanraikkaan kuvan – Jethro Rostedtilta heti jäätävä kuitti somessa: ”On niinku alasti”

Kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtin tuorein Instagram-päivitys on hyvin samankaltainen kuin Amanda Harkimon.

25.8.2017 19:56

Jokerien DJ:nä työskentelevä julkkiskaunotar Amanda Harkimo julkaisi Instagram-tilillään torstaina harvinaisen suihkunraikkan kuvan. Samana päivänä Harkimo kertoi myös joutuneensa varkauden kohteeksi Miamin matkallaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ei filtterii. Ei meikkii. Ei täytteit. Ei microbleidaust. Ei kulmaväriä. Ja kolme viikkoa oon naamaa pessy, että saisin myös ripset vekka, ettei tuu huutoo niinku Siepille. Ei oo helppoo, Harkimo kirjoittaa kuvatekstissä viitaten missikaunotar Sara Siepin julkaisuun elokuun alussa.

Harkimon luonnonkaunis kuva on kerännyt kovasti ihastusta.

– Olet kyllä kaunis ilman meikkiä!

– Kaunis nainen. Et kyllä todellakaan mitään meikkejä tarvitse!

Tv:stä tutulta kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtilta ei jäänyt Harkimon päivitys huomaamatta. Rostedt julkaisikin itsestään selfien, jonka kuvatekstissä kuittailee kaunottaren päivitykselle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ei filtterii. Ei meikkii. Ei täytteit. Ei microbleidaust. Ei kulmavärii. Ei ripsii. Ei krapulaa. Ei oo iisii. Ei oo niinku mitään. On niinku alasti. Tsemii kaikille, Rostedt kirjoittaa mukaillen dj-kaunottaren kuvatekstiä hieman.

Vitseistään tunnettu kiinteistövälittäjä on lisänny kuvan yhteyteen myös hashtagit Prada, Gucci, MicMac, Halens, Biltema ja Es. Julkaisu on viihdyttänyt Jethron 68 000 Instagram-seuraajaa kovin.

– Sä oot hyvä just noin, peukku ylös ja silmän vinkkaus- ja nauravanaama, kirjoittaa eräs.

– Sulla on häshtagit ja sanat hallussa kyllä aina, tuumii toinen.

– Samoja sanoja käytti Amanda Harkimokin, tietää kolmas kertoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?