Tosi-tv-kaunotar sai tietää erostaan somesta – poikaystävän karu viesti yllätti täysin - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-kaunotar sai tietää erostaan somesta – poikaystävän karu viesti yllätti täysin

Brittiläinen tosi-tv-pari, Charlotte Crosby ja Stephen Bear, on eronnut.

Charlotte Crosby nousi julkisuuteen Geordie Shore -tosi-tv-sarjasta.­

25.8.2017 13:50

Erikoiseksi eron tekee se, että pariskunnan toinen osapuoli sai tietää erosta lukiessaan siitä sosiaalisesta mediasta. Asiasta uutisoi muun muassa brittiläinen The Sun.

Music Televisionin Geordie Shore -sarjasta Suomessakin tutuksi tullut Charlotte Crosby koki järkytyksen sen jälkeen, kun kirjautui Twitteriin työmatkallaan Irlannissa.

Sadly me and Charlotte have split up . We have had a good run but we wasn't right for eachother 😢 x— Bear (@stephen_bear) August 24, 2017

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tosi-tv-kaunotar oli vain tunteja aiemmin puhunut rakkaudestaan poikaystäväänsä kohtaan irlantilaislehden haastattelussa.

Brittiläisestä Big Brotherista julkisuuteen ponnahtanut Stephen Bear on parhaillaan ystäviensä kanssa Amerikassa.

– Hänellä ei ollut aavistustakaan, että Stephen ajatteli heidän suhteensa olevan ohitse. He suutelivat hyvästiksi ennen kuin Stephen lensi Las Vegasiin ystäviensä kanssa, sisäpiiristä kerrotaan lehdelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Charlotten lähipiirin mukaan uutinen erosta otti entistäkin kovemmalle, sillä kaunotar oli vain hetkeä aiemmin kuullut, että hänen entisestä poikaystävästään Gaz Beadlesta tulee isä. Charlotte odotti lasta Gazille vuonna 2016, mutta sai keskenmenon.

– Hän elää rankaa aikaa. Hän itkee silloin, kun on yksin ystäviensä ja perheensä kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fanit ovat olleet kaunottaren tukena, hänelle sataa kannustavia viestejä muun muassa Intagramissa, jossa hänellä on kuusi miljoonaa seuraajaa.

Hieman myöhemmin The Sun julkaisi uutisen, jonka mukaan parin ero johtui Charloten rankasta bileyöstä paikallisessa, irlantilaisessa yökerhossa.

Samaan aikaan samassa yökerhossa juhli myös pahamaineinen Big Brother -tähti Jeremy McConnell, mikä ei ollut Stephenin mieleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?