Lola Odusoga julkaisi kuvan 28 vuoden takaa – tältä missikaunotar näytti 12-vuotiaana ensimmäisissä kauneuskilpailuissaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Lola Odusoga julkaisi kuvan 28 vuoden takaa – tältä missikaunotar näytti 12-vuotiaana ensimmäisissä kauneuskilpailuissaan

Lola Odusoga osallistui ensimmäiseen mallikilpailuunsa vuonna 1989.

Lola Odusoga osallistui ensimmäisiin kauneuskilpailuihinsa 1980-luvun lopussa.­

24.8.2017 12:48

Miss Suomeksi vuonna 1996 valittu Lola Odusoga, 40, aloitti mallintyöt ja kauneuskilpailut jo nuorena. Torstaina hän julkaisi Instagram-tilillään nostalgisen kuvan vuosien takaa.

Vuonna 1989 otetussa kuvassa Odusoga poseeraa voittamansa pokaalin ja kukkakimpun kanssa. Yllään hänellä on valkoinen jakku ja lyhyt hame. Korvia koristavat suuret korvarenkaan. Mustavalkoisen kuvan ottamisesta on kulunut 28 vuotta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ensimmäinen mallikilpailuni, ikää 12 vuotta. Siitä se ajatus sitten lähti, Odusoga kertoo kuvatekstissä.

Kauneuskilpailujen lisäksi Odusoga harrasti lapsena kilpatanssia. Pitkä tanssiura jatkui 16 vuotta. Hän jatkoi tanssimista myös missivuotensa jälkeen.

Odusoga muisteli missiaikojaan IS:lle aiemmin kesällä.

– Ennen Miss Suomi -kilpailua lopetin lukion abivuoden alussa. Menin kisaan mukaan täysillä ja sehän lähti käsistä. Voitosta tuli tosi iso juttu. Elämä muuttui kerta heitolla. Töitä missikisoihin menin etsimään ja niitä sain.

Erityisen hurja kokemus oli Miss Universum -kisassa kolmanneksi sijoittuminen.

– Kun sijoituin Miss Universum -kilpailussa kolmanneksi, homma lähti totaalisesti lapasesta. Jos oli sitä ennen ollut kiire, sen jälkeen oli vielä hurjempaa. Kaikki halusivat olla huumassa mukana.

Tänä vuonna Odusoga juhli 40-vuotissyntymäpäiväänsä. Hän kertoi IS:lle, ettei pode ikäkriisiä.

– Ei ole todellakaan ikäkriisiä. Vuodet ovat tuoneet mukanaan sen, että olen ihmisenä rauhallisempi ja ymmärtäväisempi. Tiedän myös mitä haluan ja mitä en, hän sanoi IS:lle kesäkuussa.

Odusoga on kahden pojan äiti. Hänen esikoispoikansa on 13-vuotias ja kuopus 10.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?