Viihde

Saksan BB-kaunottaret hätkähdyttivät tv-ruudussa – jopa Britannian versio jää varjoon: Naisen tausta vetää mykäksi

Julkaistu:

tosi-tv
Saksassa pyörii tällä hetkellä maan oma versio julkkisten Big Brotherista.
Julkkisten Big Brother on löytänyt tiensä myös saksalaisten sydämiin. Ristiriitaisia tunteita herättävä tosi-tv-ohjelma nauttii maassa suurta suosiota, ja sen tapahtumia seurataan paikallisessa lehdistössä herkeämättä.

Brittilehti Daily Mail uutisoi, että hiljattain ilmestyneessä jaksossa nähtiin jopa Big Brotherin tyyliin poikkeuksellinen räävitön kohtaus. Ohjelmaan osallistuva Milo Moire riisui itsensä alastomaksi, vilautti nännejään ja pulahti kylpyyn sen jälkeen, kun toinen talon asukas oli kastellut hänet letkulla sumuttaen.Moire on sveitsiläinen esittävä taiteilija, joka nousi tunnetuksi esityksestään, jossa hän pyytää kadun ohikulkijoita koskettelemaan genitaalialueitaan. Esityksessä alastomalla Moirella on rintojensa tai genitaalialueidensa edessä laatikko, jossa olevasta reiästä halukkaat saavat koskea hänen kehoaan 30 sekunnin ajan.Esitys ei kuitenkaan sujunut vallan mutkattomasti, sillä Saksan poliisi pysäytti Moiren esityksen ennen aikojaan. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Moire on joutunut vaikeuksiin poliisin kanssa. Hän on myös ottanut Eiffel-tornilla yhteisselfieitä turistien kanssa, kokonaan alastomana tietysti, ja osallistunut Kölnissä järjestettyyn protestiin ilkosillaan.Myös toinen Saksan BB:n kisailijoista, vaalea Instagram-sensaatio Maria Hering intoutui riisuutumaan kuohuttavassa jaksossa ilkosilleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuten sanottu, julkkisten Big Brother nauttii myös Britanniassa suurta suosiota. Ohjelmaa on toivottu myös Suomessa, mutta ainakaan vielä BB ei ole saanut jatkosopimusta suomalaisissa tuotantoyhtiöissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt