Kävikö Britneyt? Laulajakaunottarella käynnissä myrskyisä avioero – purjehti tv-ruutuun aivan muuttuneena - Viihde - Ilta-Sanomat

Kävikö Britneyt? Laulajakaunottarella käynnissä myrskyisä avioero – purjehti tv-ruutuun aivan muuttuneena

Melanie Brown ilmestyi kykyohjelman tuomaristoon muuttuneena.

Mel B tuomaroi America’s Got Talent -ohjelmaa.­

23.8.2017 19:16

Laulaja Mel B erosi hiljattain myrskyisästi Stephen Belafontesta. Pariskunta ehti olla yhdessä kymmenen pitkää vuotta. Ero on saanut julkisuudessa jopa makaabereja piirteitä. Liittoon on kerrottu liittyneen paljon mustasukkaisuutta, ja väitteiden mukaan mustasukkaisuuden aiheuttamaa väkivaltaa.

Lehtiin on vuotanut tietoa, että parin yhteiseen asuntoon on pitkin kevättä ja kesää astellut naisia, jotka ovat kertoneet harrastaneensa seksiä niin Mel B:n kuin Belafontenkin kanssa. Mel B syyttää miehensä pettäneen häntä liiton aikana usein. Mies puolestaan väittää, että kaikki on tapahtunut yhteisymmärryksessä. He käyvät nyt riitaisaa oikeusprosessia avioerosta ja lastensa huoltajuudesta.

Mel B paukahti America’s Got Talent -ohjelman suoraan lähetykseen paljastavassa mekossa ja harmaassa irokeesikampauksessa.­

Julkisuudessa pariskunta esiintyi aina toisiaan rakastavana: Edustustilaisuuksissa he pitivät toisiaan kädestä kiinni, suukottelivat ja vaikuttivat ihastuneilta aivan suhteen loppumetreille saakka.

Nyt avioero on kuitenkin totta, ja sinkkuna viihtyvän Mel B on palannut normaaliin päiväjärjestykseensä esiintymällä aktiivisesti punaisen maton tilaisuuksissa ja tv-ohjelmissa. Viime viikolla hän patsasteli America’s Got Talent -ohjelman uuden tuotantokauden ensi-illassa yllään vain läpinäkyvä ”nakuhaalari”.

myöhemmin Mel B nakkasi lasillisen vettä juontajakollega Simon Cowellin päälle.­

Outoa käytöstä suorassa lähetyksessä

Tiistai-iltana Mel B aiheutti hämmennystä samaisen ohjelman kuvauksissa. Tähti ilmaantui tuomaristoon hopeisessa, erikoisessa irokeesikampauksessa. Ylleen hän oli valinnut lähes härskin asun, joka paljasti runsaasti paljasta pintaa ylhäältä ja alhaalta. Asussa oli kurkistusaukkoja rintojen kohdalla sivuilla. Katsojat hädin tuskin tunnistivat häntä tutuksi tuomariksi. Erityisesti hiustyylin muutos tuo mieleen Britney Spearsin siilitukan vuodelta 2007, kun erokohu Kevin Federlinen kanssa oli pahimmillaan.

Mel B walks off AGT stage after Simon Cowell makes insensitive joke about her wedding night on live TV. pic.twitter.com/xiCf06yklc— Pop Crave (@PopCrave) 23. elokuuta 2017

Sitten kaiken huipennukseksi laulaja täysin yllättäen suivaantui Simon Cowellin vitsistä, ja nakkasi tämän päälle lasillisen vettä. Sen jälkeen Mel B poistui lavalta takahuoneeseen, jättäen muun ihmettelemään, mitä juuri äsken tapahtui.

– Näin voi tapahtua, kun teet suoraa lähetystä, Cowell kuittasi äimistyneelle yleisölle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?