Mariah Carey, 47, viehkeänä topless-otoksessa – jäi kiinni nolosta Photoshop-mokasta: Keikkakuvat kertovat totuuden - Viihde - Ilta-Sanomat

Mariah Carey, 47, viehkeänä topless-otoksessa – jäi kiinni nolosta Photoshop-mokasta: Keikkakuvat kertovat totuuden

47-vuotiaan Mariah Careyn fanit harmistuivat siitä, että tämän rohkeaksi tarkoitettu vartalokuva onkin huijausta.

Mariah Careyn tuore kuva ei näyttänyt fanien mielestä kovin rehelliseltä versiolta tähden ulkonäöstä.­

23.8.2017 16:56

Popidoli Mariah Carey täytti keväällä 47 vuotta ja hänen uransa on loistavassa nousukiidossa. Carey aloitti heinäkuussa ison Yhdysvaltojen kiertueen, joka päättyy vasta lokakuussa. Poptähti nousi maailmanmaineeseen ollessaan vasta parikymppinen, ja hänen suosionsa jatkuu yhä tasaisena.

Musiikkiuran kestämistä kuitenkin varjostaa se seikka, että Carey on jäänyt yhden ja toisenkin kerran kiinni nolohkoista kuvanmuokkausyrityksistä. Viime vuonna Carey julkaisi Instagram-tilillään erittäin kurvikkaita kuvia, jotka kuitenkin paljastuivat muokatuiksi.

Nyt Carey poseeraa arvostetun Paper-lehden kansikuvassa viehättävässä topless-kuvassa. Careyn kaulalla roikkuvat näyttävät kaulakorut ja hänen reisiään verhoavat verkkosukkahousut. Rinnat on peitetty kuvassa kiharapilvellä.

Carey on keikkaillut ahkerasti koko kesän ajan Amerikassa.­

Kuva olisi muuten saanut fanien hyväksynnän, mutta karu tosiasia on, että poptähti näyttää kuvassa huomattavasti hoikemmalta kuin kesän aikana otetuissa keikkakuvissa. Keikkakuvissa Carey näyttää melko lailla tuhdimmalta. Fanien mielestä tuhdimmassa vartalonkoossa ei ole mitään vikaa, vaan valehtelussa. Fanien kommenteista kertoi muun muassa Daily Mail.

Mariahia kritisoitiin siitä, että hänen kansikuvaansa olisi retusoitu roimalla kädellä. Keikkakuvat puhuvat omaa kieltään tähden ulkonäöstä.­

– Lopeta kuviesi muokkaaminen. Se on naurettavaa. Hyväksyisit vartalosi sellaisena kuin se on, tai sitten sinun pitää mennä salille, fanit tylyttivät netissä.

– Rakastaisin tätä kuvaa enemmän, jos vain olisit oma itsesi. Ymmärtäisin, jos muokkaisit vain arpesi pois, mutta tässä kuvassa olet muokannut puolet vartalostasi pois, kuului ankara kritiikki.

Carey kuvattuna Bostonissa 34-vuotiaan poikaystävänsä Brian Tanakan seurassa.­

Carey on joutunut kohtaamaan muitakin epäonnistumisia urallaan viimeisen vuoden aikana. Viime uutena vuotena hän esiintyi New Yorkin Times Squarella joutuen pahemman kerran nolatuksi, kun tekniikka petti kesken konsertin. Taustanauha pyöri koko esityksen ajan, mutta Careyn korvamonitoreista kuului täysin eri kappale.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?