Puhelimen kuvagalleriasta löytyi K18-materiaalia – alppikaunotar Lindsey Vonnin ja Tiger Woodsin otokset leviävät vauhdilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Puhelimen kuvagalleriasta löytyi K18-materiaalia – alppikaunotar Lindsey Vonnin ja Tiger Woodsin otokset leviävät vauhdilla

Alppitähti Lindsey Vonnin ja golffari Tiger Woodsin alastonkuvat levisivät erilaisille viihdesivustoille.

Lindsey Vonn ja Tiger Woods seurustelivat parin vuoden ajan. Suhde päättyi vuonna 2015.­

22.8.2017 20:42

Useat yhdysvaltalaismediat uutisoivat, että alppitähti Lindsey Vonnin ja golftähti Tiger Woodsin hyvin arveluttavat alastonkuvat on julkaistu luvatta aikuisviihdesivustolla. Vonnin puhelimen uumenista löytyneet vanhat alastonkuvat on väitteiden mukaan varastettu hakkeroimalla.

Vonn ja Woods seurustelivat parin vuoden ajan, mutta he erosivat vuonna 2015. Pariskunta oli suhteen ajan yksi urheilumaailman seuratuimpia julkkispareja. Heitä kuvattiin kaikkialla, minne he menivät.

Lindsey Vonn ei kiistä, etteikö esiintyisi itse luvatta julkaistuissa kuvissa.­

TMZ kertoo, että raivostunut Woods on jo palkannut huippuasianajaja Michael Holtzin hoitamaan tilannetta. Kuvat julkaissutta sivustoa uhataan nyt useilla oikeudenkäynneillä, mikäli he eivät välittömästi poista kuvia netistä.

Tiger Woods palkkasi huippuasianajajan setvimään alastonkuvavyyhtiä.­

Kumpikaan ex-pariskunnan osapuolista ei kiistä, etteivätkö he esiintyisi kuvissa. ET Online -sivuston mukaan myös Vonn aikoo nostaa syytteet kuvat julkaissutta sivustoa vastaan.

– On törkeä ja halveksuttava hyökkäys yksityisyyttä vastaan varastaa ja julkaista laittomasti yksityiseksi tarkoitettuja, intiimejä kuvia, Vonn kommentoi lyhyesti sivustolle.

Alppikaunotar seurustelee nykyisin valmentajana työskentelevän Kenan Smithin kanssa.­

Vonn treenaa paraikaa vuoden 2018 Talviolympialaisia varten ahkerasti. Hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa paljon materiaalia harjoituksistaan faniensa iloksi.

Hakkeroinnin uhrina on tällä erää TMZ:n tietojen mukaan myös American Idol -ohjelmasta tuttu laulaja Katharine McPhee. Aiemmin vastaavanlaisen hakkeroinnin kohteeksi on joutunut pitkä lista superjulkkiksia: Muun muassa Jennifer Lawrence, Miley Cyrus ja Kristen Stewart ovat jo saaneet osansa kakkua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?