Minttu Räikkönen hurmasi Helsingin ydinkeskustassa – viimeisen päälle tyylikäs look! - Viihde - Ilta-Sanomat

Minttu Räikkönen hurmasi Helsingin ydinkeskustassa – viimeisen päälle tyylikäs look!

Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen huolehti lapsistaan Santanderin edustustilaisuudessa viimeisen päälle tyylikkäänä.

22.8.2017 18:49

Formulatähti Kimi Räikkönen perheineen yllätti helsinkiläiset ilmestymällä Santanderin tilaisuuteen lavalle Keskuskadulle. Lavalla nähtiin Kimin seurassa tämän vaimo Minttu ja 2,5-vuotias poika Robin.

Toukokuussa syntynyttä tytärtä Riannaa ei tilaisuudessa nähty. Vaikuttaakin siltä, että Minttu ja Kimi varjelevat pientä tytärtään vielä julkisuudelta, sillä häntä ei olla nähty vielä juuri lainkaan parrasvaloissa. Sen sijaan isoveli Robin pääsee jo mukaan varikolle ja julkisiinkin tilaisuuksiin vanhempiensa kanssa.

Mustaan lippikseen ja mustaan neuleeseen sonnustautunut tyylikäs pikkumies vaikutti tilaisuudessa innostuneelta. Hän sai kokeilla kauko-ohjattavia autoja lavalla isänsä kanssa.

Tietojen mukaan Räikköset ovat viettäneet viime päivänsä Suomessa. Tytär Riannan kastejuhlaa vietettiin hiljattain. Suomessa ollessaan Räikköset viihtyvät tarkkaan suojatussa Kaskisaaren talossaan.

Minttu ja Kimi viettivät aivan äskettäin elokuun alussa paperihääpäiväänsä eli ensimmäistä hääpäiväänsä. He avioituivat todella näyttävästi 7. elokuuta 2016 Italian Toscanassa. Vihkiminen tapahtui keskiaikaisessa San Galganon luostarissa Chiusdinon kylässä.

F1-varikoilla tyylitaiturin mainetta niittävä Minttu Räikkönen näytti lavalla viimeisen päälle tyylikkäältä: Hän oli valinnut ylleen mustan nahkatakin, valkoisen rusetilla somistetun sifonkipaidan, tiukat housut ja nahkabootsit. Kasvonsa hän peitti jo tavaramerkikseen muodostuneilla, peittävillä aurinkolaseilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?