Rintasyövän sairastanut Arja Koriseva lähti rohkeasti purjehdukselle Atlantin yli: ”En ole luonteeltani pelokas” - Viihde - Ilta-Sanomat

Rintasyövän sairastanut Arja Koriseva lähti rohkeasti purjehdukselle Atlantin yli: ”En ole luonteeltani pelokas”

Arja Koriseva ja Hjallis Harkimo kertovat julkkisten purjehduksesta Atlantin yli. Harkimo lupaa, että draamaa on luvassa.

Arja Koriseva ja Hjallis Harkimo muistelivat seikkailuaan Atlantilla Helsingissä.­

23.8.2017 7:02

Laulaja Arja Koriseva, näyttelijä Mikko Leppilampi, juontaja-malli Viivi Pumpanen, kokki Jyrki Sukula, kiekkoilija Kimmo Timonen sekä Joel Harkimo ottivat vastaan kapteeni Hjallis Harkimon haasteen purjehtia yli Atlantin. Hurjasta ideasta syntyi Atlantin yli -tv-sarja, joka alkaa sunnuntaina 28.8. TV5-kanavalla.

Hjallis tiesi jo etukäteen, ettei ongelmaa tule siitä, riittääkö purjehduksessa tv-ohjelmalle tarpeellista kiinnostavaa sisältöä.

– Ihmiset irtaantuvat kokonaan arjesta, puhelimet eivät toimi kolmeen viikkoon, moni kelaa elämäänsä, tutustutaan syvällisesti, nukutaan samassa hytissä, ei päästä pesulle… Ja vielä se, että purjehdimme Atlantin yli väärään suuntaan vastatuuleen – kyllä siinä on draaman aineksia kylliksi.

Arja Koriseva otti purjehdushaasteen vastaan innostuneella jännityksellä. Rintasyövän sairastanut Arja ei pelännyt merille lähtöä.

– Ei minulla ole mitään rajoituksia. Lääkärini sanoi, että voin elää normaalia elämää. Että Atlantin yli vain! Arja kertoo.

Arja ei uskaltanut ajatella kovin pitkälle sitä, että jotakin saattaisi sattua paikassa, jossa apua ei ole helposti saatavilla. Hän luotti koko tiimiin siinä, että heidän turvallisuudestaan huolehdittaisiin hyvin.

– En ole luonteeltani pelokas. Lähtöhetken kynnyksellä uutena vuotena kaukana Karibialla tuli hetken ikävä kotiväkeä. Yritin selittää muille, etten oikeasti ole itkupilli. Kanarian saarten maalin lähestyessä purin hammasta, etten olisi se, joka ensimmäisenä itkisi. Mutta sitten näin onneksi Hjalliksen kyyneleet. Ja päästelin itsekin vapaasti.

Lue koko Hjallis Harkimon ja Arja Korisevan haastattelu uudesta IS Tv-lehdestä! Mukana koko syksyn uutuusohjelmien ja suosikkipalaajien listaus. Lehti on myynnissä 23.–29.8. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Digiversion voit lukea täältä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?