Laria, 18, kutsutaan Paratiisihotellissa nimellä Mr Too Big – lempinimi osoittautui osuvaksi: ”Olisi pitänyt varautua niillä isommilla” - Viihde - Ilta-Sanomat

Laria, 18, kutsutaan Paratiisihotellissa nimellä Mr Too Big – lempinimi osoittautui osuvaksi: ”Olisi pitänyt varautua niillä isommilla”

Paratiisihotellissa kilpailleella Larilla oli vaikeuksia ehkäisyvälineiden kanssa, mutta hän kertoo peiton heiluneen siitä huolimatta.

22.8.2017 15:15

Paratiisihotelli avaa jälleen ovensa syyskuussa. Joukko rohkeita sinkkuja kilpailee paikasta trooppisessa luksushuvilassa Sisilian maisemissa.

Uudella kaudella nähdään entistä rohkeampia kilpailijoita. Yksi heistä on Lari Kahre, 18, joka esitellään myös nimellä ”Mr. Too Big".

Larin kerrotaan tarjoilevan katsojille monenlaista tv-viihdettä – myös rohkeampaa sellaista. Miehen poikkeuksellinen mieskunto herätti kysymyksiä, kun huhut liian pienistä ehkäisyvälineistä levisivät.

– Olisi pitänyt varautua niillä mustilla isommilla kondomeilla. Siellä oli vain niitä violetteja ja sinisiä, mitkä eivät sattuneet sopimaan, Lari kommentoi.

Pettymystä Lari ei tapahtuneesta tuntenut.

– Riippuu siitä, tuleeko jälkiseuraamuksia, mutta sulatan asian kuitenkin, hän sanoo.

Eli peitto ei jäänyt heiluttelematta, vaikka ehkäisyvälineet olivatkin niukanpuoleisia?

– Ei jäänyt, Lari myhäilee.

Rakkautta mies ei saarelta löytänyt, sillä hän vaatii tulevalta vaimoehdokkaaltaan korkeaa tasoa.

– Olen huono rakastumaan ja ihastumaan. Mun naismaku on sellainen, että pitää olla itsekunnioitusta niin paljon, ettei lähde tällaisiin ohjelmiin. Täytyy arvostaa itseään sen verran, Lari sanoo.

Omaa osallistumistaan Paratiisihotelliin Lari ei pidä isona juttuna.

– Olen niin heittäytyjä, että tämä kokemus sulaa siihen samaan massaan, hän kertoo.

 

Paratiisihotelli Livillä keskiviikosta 13.9. alkaen klo 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?