Mr Sexy, Miss Pelinainen, Mr Too Big – Nämä 11 sinkkua kilpailevat voitosta Paratiisihotelli-ohjelmassa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Mr Sexy, Miss Pelinainen, Mr Too Big – Nämä 11 sinkkua kilpailevat voitosta Paratiisihotelli-ohjelmassa!

Syyskuussa alkavasta Paratiisihotelli-ohjelmasta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

22.8.2017 13:15

Paratiisihotelli avaa jälleen ovensa. Tällä kertaa joukko rohkeita sinkkuja kilpailee paikasta trooppisessa luksushuvilassa Sisilian maisemissa.

Paratiisihotelli on kuuma ihmissuhdepeli, jossa säilyttää paikkansa vain löytämällä itselleen parin. Elämä hotellissa on kimuranttia, eikä paraskaan peluri pysty juonittelemaan ilman, että tunteet ottavat välillä vallan, kerrotaan ohjelman tiedotteessa.

Ohjelman toisella kaudella meno yltyy rohkeammaksi, tunteellisemmaksi ja hauskemmaksi kuin aiemmin. Hotelliin valitut kilpailijat osaavat juhlia, rakastaa ja pelata täysillä.

Sisiliassa kuvatun uuden kauden suola ovat erilaiset viikkoteemat, joiden avulla kilpailijoita pyöritetään käänteestä ja tunteesta toiseen.

Antiikin Rooman viikolla hotellia hallitsee itse Caesar, jonka ympärillä pyörii ylimystöä, orjia ja gladiaattoreita,

Tanssiviikolla taas rytmitajuttominkin äijä joutuu pistämään jalalla koreasti. Kouluviikon esitelmät, mafiaviikon kuoleman suudelmat, kuninkaallisen viikon juonittelut ja rakkausviikon Amorin nuolet kuuluvat myös kauden kohokohtiin.

Ihmissuhdepelin juontaa Sara Sieppi.

Tutustu uusiin Paratiisihotelli-kisaajiin alla

Annika Karjalainen, 21, Helsinki (Kuusamo)

"Miss Herttainen"

Annikan matka Paratiisihotelliin alkaa ikävästi, kun hänen matkalaukkunsa katoaa matkalla ja on hukassa päiväkausia. Vaikka tavarat ovat tiessään, mikään ei sammuta naisen aurinkoista hymyä.

Kiltin tytön perikuva Annika on hotellissa monen miehen mieleen ja häntä kuvaillaan jopa termillä ”vaimoainesta”. Kun peli lähtee kunnolla käyntiin ja kilpakumppaneita aletaan puukottaa selkään, Annikan herttainen luonne joutuu koetukselle.

Ida Kupiainen, 21, Tampere

"Miss Rääväsuu"

Ultrajuoksua harrastava Ida on elänyt kurinalaista urheilijan elämää, mutta repäisee kunnolla päästessään Paratiisihotelliin.

Hänestä kuoriutuu kivikova kilpailija, rääväsuinen kiroilija, hulvaton vitsailija ja uskalias makuuhuoneen puolella. Myös ötököiden takia kirkuminen on hänen erikoisalaansa. Suurin kysymys kuuluukin, kestääkö kukaan mies Idan matkassa.

Sanni Nurminen, 20, Ylöjärvi

"Miss Pelinainen"

Ylöjärveläinen kauneusalan yrittäjä ymmärtää rahan arvon, ja saapuu Paratiisihotelliin voitonhimoisena. Sanni pitää tavoitteen kirkkaana mielessään, vaikka käänteet hotellissa tarjoavat yllätyksiä toisensa perään.

Hänestä tuleekin hotellin superpeluri ja hämähäkkikuningatar: tapahtui mitä tahansa, Sannin löytää aina jostakin nurkasta hiomasta strategiaa lähipiirinsä kanssa tai houkuttelemassa uusia ihmisiä lukinverkkoonsa.

Sannin suunnitelmiin eivät tunteet sovi, mutta loppujen lopuksi ne yllättävät hänetkin.

Katariina Johansson, 18, Helsinki

"Miss Peili"

Suomenruotsalainen Katariina rakastaa salilla käyntiä ja on siellä myös töissä. Hän onkin ulkonäöstään tarkka ja viettää Paratiisihotellissa ylivoimaisesti enemmän aikaa peilin edessä kuin kukaan muu.

Katariina lähtee mukaan pelimielellä, mutta lankeaa Paratiisihotellin klassisimpaan ansaan, eli laittaa oikeasti tunteensa peliin.

Yksi kauden kuumimmista romansseista roihahtaakin heti avausjaksossa.

Pipsa Vähäkainu, 25, Oulu

"Miss Vuoristorata"

Pohjoisen tyttö Pipsa saapuu hotelliin avoimella ja reteällä asenteella. Ihmissuhdepelin raadollisuus kuitenkin yllättää hänet ja pian naisen tunteet vaihtelevat riemusta itkuun salamannopeasti.

Pipsa ei jätä kiveäkään kääntämättä pärjätäkseen pelissä ja jopa petipuuhat taitavat olla häneltä enimmäkseen peliliike. Täydet pointsit siis heittäytymisestä!

Oliver Grönholm, 23, Tammisaari

"Mr. Sexy"

Suomenruotsalainen Oliver on Ruotsin Paratiisihotellin suurin fani, ja on hakenut naapurimaan ohjelmaan mukaan monta kertaa. Kaikista tämän kauden kilpailijoista hän onkin eniten Paratiisihotellin miehen prototyyppi. Häneltä löytyy ruskettuneet lihakset, suuri tatuointi ja valkoinen hymy.

Oliverilla on loistavat hermot ja hän jaksaa olla innostunut kaikesta. Oliver oli luvannut äidilleen, ettei harrasta hotellissa seksiä, paitsi jos luvassa on kolmen kimppa.

Sen lupauksen hän pettää heti ensimmäisessä jaksossa – ja sen jälkeen vielä monta kertaa. Mutta se ei ole mikään ihme, sillä hän on hotellin naisten mieleen.

Toni Pilviniemi, 28, Helsinki

"Mr. Äijä"

Punatukkainen stadilainen duunari Toni on Sisilian helteissä helisemässä vitivalkoisen ihonsa kanssa. Parin tunnin oleskelu auringossa polttaa pahimmillaan pohjoisen viikingin sääreen toisen asteen palovamman.

Muita vaikeuksia huumoriäijä Tonilla ei Paratiisihotellin ihmissuhdekattilassa sitten olekaan. Hän kohtaa kaiken eteen tulevan omalla rennolla tyylillään ja naurattaa muut kuoliaaksi huumorillaan, jota hän heittelee naama täysin peruslukemilla. Voittopotti motivoi Tonia osallistumaan ohjelmaan.

Hugo Järv, 19, Helsinki (Viro)

"Mr. Mukava"

Nätti poika Hugo on ulkoiselta olemukseltaan hyvin erilainen kuin muut Paratiisihotellin miehet, jotka näyttävät siltä, että asuvat salilla. Poikamaisen viaton ulkomuoto kuitenkin hämää, sillä hän osoittautuu kovaksi pelaajaksi, joka myös uskaltaa laukoa totuuksia päin naamaa kenelle vain.

Paratiisihotellin erilaisiin teemoihin Hugo heittäytyy melkein hullunrohkeasti ja hänellä on loistava kyky nauraa itselleen. Hugosta on helppo veikata myös yhtä katsojien suosikkia.

Rasmus Sarre, 24, Vantaa

"Mr. Tunteellinen"

Komea vantaalainen puhekone aloittaa lomansa Paratiisihotellissa uhkaavissa merkeissä, sillä muut pitävät häntä pelurina ja aikovat hankkiutua hänestä nopeasti eroon.

Kilpailun edetessä mielikuva miehestä muuttuu ja loppujen lopuksi Rasmuksen pelimiehen roolin alta paljastuu todella tunteellinen kaveri. Rasmus aiheuttaa sydämentykytyksiä useammallekin naiselle ja päätyy myös, niin kuin kauniisti sanotaan, tanssimaan partnerinsa kanssa vaakamamboa.

Lari Kahre, 18, Ähtäri

"Mr. Too Big"

Miesten kuopus on komearaaminen ähtäriläinen Lari, joka tarjoutui kantamaan lätkävarusteensa Sisiliaan kuvauksia varten. Luistimia ei kuvauksissa tarvittu, mutta Larilla menee lujaa ilman niitäkin. Hänestä tulee sekunnissa kaikkien jätkien kaveri ja hän on myös tyttöjen mieleen.

Lari tarjoilee katsojille monenlaista tv-viihdettä – myös rohkeampaa sellaista. Siitäkin hän saa toiselta osapuolelta pelkkiä kehuja.

Henri ”HP” Pirkkalainen, 22, Vantaa

"Mr. Duracell-pupu"

HP:n slogan voisi Remua mukaillen olla "höpinää tötteröön", sillä tämä luokan kurittomin kakara ei ole hiljaa kuin nukkuessaan, eikä aina silloinkaan. Katsojat voivat myös pelata juomapeliä ottamalla huikan aina, kun HP:n housut ovat syystä tai toisesta puolitangossa.

Kaikki tämä huomioon ottaen muut kilpailijat kestävät HP:tä yllättävän hyvin eivätkä ehkä edes huomaa, että porukan maskotti onkin piinkova kilpailija.

HP tulee mukaan ohjelmaan hotellin ensimmäisenä uutena vieraana jo toisessa jaksossa, ja hän vilahtaa mieleenpainuvalla tavalla myös jo avausjaksossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?