Viihde

Tv-katsojat mykistyivät: BB-tähtien touhut täytyi sensuroida – ”Pitäisi vakavasti miettiä elämänarvoja”

Julkaistu:

tosi-tv-kohu
Briteissä erittäin suosittu tosi-tv-ohjelma Celebrity Big Brother puhuttaa. Ohjelman osallistuja Jemma tahtoo lopettaa leikin kesken, koska lihoaa liikaa.
Britit rakastavat räävittömiä tosi-tv-ohjelmia, joita maan televisiotarjonta tuntuu olevan pullollaan. Tällä hetkellä tv:ssä pyörivä Celebrity Big Brother, eli julkkisten BB, herättää maassa erityistä kuohuntaa.


Ohjelmaan osallistuva 29-vuotias Jemma Lucy aiheutti katsojien keskuudessa harmia turhamaisuudellaan. Daily Mailin mukaan Jemma valitteli maanantain jaksossa, että ei voi sietää ”lättänää pyllyään” tai ”läskiä mahaansa” tv-ruudussa.

– Minä saan lättänän p**seen, koska en voi tehdä kyykkyjä. Ihonikin on aivan oksettava, tähti valitti kameroille.Hän lisäsi, että saattaa hyvinkin lopettaa touhun kesken, koska ei voi sietää latistunutta ulkonäköään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen tottunut pitämään itsestäni paljon parempaa huolta, hän tiuskaisi.


Big Brotherissa tunnetusti biletetään ahkerasti ja juodaan paljon alkoholia. Bileitä seuraavat päivät kuluvat monesti sohvilla ja vuoteilla vetelehtiessä ja BB-talon sisäisiä ihmissuhteita puidessa.

Katsojat äimistyivät Jemman purkauksesta ja kirjoittivat sosiaalisessa mediassa turhautuneita kommentteja jakson jälkeen.

– Jos oikeasti joku käyttää aikaa ja rahaa Jemma Lucyn äänestämiseen BB:ssä, pitäisi vakavasti miettiä elämänarvot uusiksi, Twitterissä mekastettiin.Samassa jaksossa nähtiin myös kuohuttava seksikohtaus, jota katsojat puivat ahkerasti. Girls Aloud -yhtyeestä tuttu laulajatar Sarah Harding päätyi vällyjen väliin Chad Johnsonin kanssa, vaikka oli aivan vastikään vannonut, että ei missään tapauksessa aikoisi harrastaa ohjelmassa seksiä. Sarah ja Chad juttelivat tositoimien lomassa suorituksestaan varsin avoimesti.


– Voitko tuntea sen siellä?

– Oletko perillä? Sarah kyseli mukamas kuiskaten.

Joidenkin väitteiden mukaan ohjelmaa on pitänyt sensuroida roimalla kädellä, koska alkuperäinen materiaali oli aivan liian ronskia jopa Big Brotheriin.

Suomessa Big Brotherin viimeisin kausi esitettiin tv:ssä vuonna 2014. Ohjelmaa esitettiin Suomessa kymmenen kauden verran. Sen paluusta on huhuttu, mutta ainakaan vielä tuotantoyhtiöistä ei olla näytetty Suomen BB:lle vihreää valoa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt