Viihde

80-luvun seksisymboli palasi parrasvaloihin – vietti 24 vuotta erämaassa ilman tv:tä: ”Halusin kasvattaa vauvani poissa julkisuudesta”

Julkaistu:

80-luvun tähti
80-luvun palvottu malli Kelly LeBrock kertoi haastattelussa viettäneensä 24 vuotta ilman television aiheuttamia paineita.
Monet muistavat 80-luvun ihaillun mallikaunottaren ja näyttelijän Kelly LeBrockin, nykyisin 57 vuotta, joka tähditti muun muassa elokuvaa Lisa – unelmien nainen (1985).

LeBrock perusti perheen action-tähti Steven Seagalin, 65, kanssa 80-luvun puolivälissä. Yhdessäolon vuosiensa aikana pariskunta nautti suunnatonta julkisuutta. He erosivat vuonna 1996 myrskyisästi. LeBrock muutti lastensa kanssa eteläisen Kalifornian syrjäseuduille etäälle Hollywoodista.


LeBrock kommentoi valintaansa äskettäin Closer-lehden haastattelussa.

– Päätin lopettaa Hollywood-urani kasvattaakseni vauvani poissa parrasvaloista. En halunnut heidän sekaantuvan avioeroni negatiivisiin puoliin. Siksi pakenin, ja nyt olen elänyt erämaassa ilman tv:tä 24 vuotta, hän sanoi lehden mukaan.


LeBrock ja Seagal saivat kolme lasta: Annalizan, nyt 30 vuotta, Dominicin, 27 vuotta sekä Arissan, 24 vuotta. Perheen kuopus ja äiti tähdittävät nyt yhdessä uutta tosi-tv-ohjelmaa, joka kertoo oman aikansa huippumallin lapsena olemisesta. Growing Up Supermodel -ohjelma alkoi Amerikassa viime keskiviikkona.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Äiti Kelly ja tytär Arissa poseerasivat tv-sarjan tiimoilla pitkästä aikaa julkisuudessa. He osallistuivat sarjan ensi-iltaan Kaliforniassa.


Kelly LeBrock kommentoi osuvasti julkisuuden tuomia ulkonäköpaineita Closer-lehdelle. Hän sanoi, että kun hän oli suosionsa huipulla ja kaikki pitivät häntä seksisymbolina, hän itse koki ulkonäöstään loputonta epävarmuutta.


– Nyt kun olen aikuisempi ja ryppyisempi, tunnen oloni paljon mukavammaksi nahoissani. Olen iloinen siitä, kuka olen ja missä olen.

Kelly LeBrock ei ole näytellyt vuosiin ennen tv-ohjelman ilmestymistä. Vuonna 2013 hän jäi kiinni rattijuopumuksesta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt