Suvi Pitkänen luopui pitkistä kutreistaan – luonnollinen hiustyyli ensi kertaa 8 vuoteen: ”Hetken kesti tottua” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suvi Pitkänen luopui pitkistä kutreistaan – luonnollinen hiustyyli ensi kertaa 8 vuoteen: ”Hetken kesti tottua”

Kauneusyrittäjä Suvi Pitkänen luopui hiustenpidennyksistään kahdeksan vuoden jälkeen.

Suvi Pitkänen luopui hiustenpidennyksistään kahdeksan vuoden jälkeen.­

21.8.2017 8:55

Tosi-tv-tähti ja kauneusalan yrittäjä Suvi Pitkänen esittelee Instagram-tilillään uuden hiustyylinsä. Huolitellusta ulkonäöstään tunnettu nainen kertoo luopuneensa näyttävistä hiustenpidennyksistään kahdeksan vuoden jälkeen.

Pitkänen päätti luopua pidennyksistä antaakseen omien hiustensa levätä.

– Hetken kesti kevyempään lookin tottua, mutta voi vitsi miten hyvältä tuntuu olla kahdeksaan vuoteen ihan ilman mitään "ylimääräistä" päässä! Pituutta lähti kyllä ihan kunnolla, mutta kyllä se sieltä kasvaa, Pitkänen kertoo tuoreen kuvansa yhteydessä Instagramissa.

– Kyllä tuntuu freesiltä ja hyvältä nyt, hän jatkaa.

Julkaisemassaan kuvassa tosi-tv-kaunotar poseeraa muodikkaassa ”pitkässä polkassa”, jossa hänen tummat hiuksensa yltävät hieman yli olkapäiden.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uusi hiustyyli kerää kehuja Pitkäsen seuraajilta.

– Hyvin, ehkä paremminkin sopii lyhkäsemmät, eräs nainen kehuu.

– Looking good, jatkaa toinen.

Vielä elokuun alussa Pitkäsen hiukset ylsivät peräti napaan saakka. Hän julkaisi tuolloin tilillään kuvan, jossa poseeraa puolivuotiaan Sofiel-tyttärensä kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pitkäsen ja tämän Marko-puolison perheonni täydentyi helmikuussa, kun heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa syntyi. Kauneusyrittäjällä on aiemmasta liitostaan yksi tytär, 4-vuotias Safina.

Perheloma meni mönkään

Pitkäsen perhe lomaili tänä kesänä yhdessä Dubaissa, mutta matka alkoi suurella pettymyksellä.

Tosi-tv-tähden internetistä varaama hotelli osoittautui hänen mukaansa hyvin erilaiseksi kuin sen mainoskuvissa ja tiedoissa annettiin ymmärtää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pitkänen oli hotellia varatessaan kiinnittänyt huomiota erityisesti sen lapsiystävällisyyteen. Tärkeää oli myös suuri ja mukava uima-allas ja helppo kulkuisuus. Hän kuitenkin pettyi karvaasti perille päästyään.

– Mikä ihmeen hotelli voi esitellä itsensä soveltuvan lapsille, kun portaita on hitto soikoon joka paikassa eikä hissejä?! Eikä ollut edes lasten allasta. Itse hotellikin pimeä ja sokkeloinen, vaikka muuta annettiin ymmärtää, Pitkänen hämmästeli tuolloin blogissaan.

Suvi Pitkänen toukokuussa Helsingissä.­

Pitkäsen perhe päättyi lopulta vaihtamaan hotellia.

– Kukkaro aika paljon kevyempänä, mutta me (tai lähinnä etenkin minä) huomattavasti onnellisempana muutimme tietämäämme hotelliin meren rannalle, joka saa kyllä täyden kympin meiltä, hän totesi blogikirjoituksensa päätteeksi.

Pitkänen työskentelee nykyään konsulttina kauneusalalla osana kauneusoperaatioita järjestävää klinikkaa. Aiemmin hänet on nähty tosi-tv-ohjelmissa, esimerkiksi Martina ja hengenpelastajat -sarjassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?