Tosi-tv-tähti Tia Kiuru avoimena blogissaan – vaihtoi avioliiton useampaan poikaystävään - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-tähti Tia Kiuru avoimena blogissaan – vaihtoi avioliiton useampaan poikaystävään

Tia Kiuru avautuu suhteistaan otsikolla Monta ”poikaystävää”.

20.8.2017 13:34

Viidakon tähtösistä, The Voice of Finlandista ja Big Brotherista tuttu tv-tähti Tia Kiuru avautuu blogissaan ikuisesta aiheesta: rakkaudesta.

– Nyt kun virallinen avioero on aivan kynnyksellä, on aika avata omaa ajattelumaailmaani, hän kirjoittaa.

– Olen ihastunut, jopa rakastunut, moneen mieheen. Ja rakastunut-sanan painotus on vähäinen, hieman skeptinen ja aikuisen naisen viileydellä varusteltu. Intohimo sekä ihastus on kuitenkin nuoren tytön veren väristä.

Kiuru kertoo viime kevättalvesta, kun hän kulki Mannerheimintiellä keskellä yötä kolmen miehen kanssa. Yhden kanssa mentiin käsikynkkää, toisen kanssa ystävänsä ja hänen välissä ja kolmannen kanssa rinnakkain nauraen.

– Jollakin tapaa käyntikortit vaihtuivat tapaamisiin hotellihuoneessa, kruunuhaan kattojen yllä taikka espoolaisessa sijoitusasunnossa… Olin yhden miehen nainen, suhteessa neljään mieheen.

Kiuru kertoo, että miehet ovat edelleen läsnä hänen elämässään.

– Näin kului kuukausia ja nyt kesän päättyessä huomaan, että mieheni ovat tässä edelleen… Tulen luoksesi. Istun seuraksesi. Kohdatessamme painaudun kylkeesi ja suljettujen ovien toisella puolella antaudun. Olen sinun. Sinä olet minun. Huomenna olet taas vapaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?