GoT-fanit ihmeissään: Jon Snow ehtii joka paikkaan, mutta valkoiset kulkijat eivät – ”Tällä vauhdilla vihollinen on perillä vasta kaudella 31” - Viihde - Ilta-Sanomat

GoT-fanit ihmeissään: Jon Snow ehtii joka paikkaan, mutta valkoiset kulkijat eivät – ”Tällä vauhdilla vihollinen on perillä vasta kaudella 31”

Game of Thronesin seitsemäs tuotantokausi on täydessä vauhdissa.

Jon Snow on kova reissaamaan.­

20.8.2017 10:53

Tällä kaudella Game of Thrones on saanut jopa kritiikkiä osakseen. Fanit ovat ihmetelleet juonenkäänteiden nopeutumista.

– Aivan kuin sarjaan olisi lisätty vauhtia, koska jokaisen pitää päästä pian kotiin, Independet kuvailee fanien tuntoja.

Jotkut sarjan hahmoista tuntuvat ehtivän enemmän kuin toiset. Varsinkin Pohjoisen kuningas Jon Snow on ehtinyt kiertää ympäri ämpäri Westerosia melkoisella vauhdilla. Samaan aikaan valkoiset kulkijat eivät tunnu pääsevän edes Muurille, vaikka olivat vastikään Hardhomessa.

Asia on huomattu myös Twitterissä, jossa on jaettu ahkerasti karttaa Jon Snown matkoista ja ihmetelty samalla valkoisten kulkijoiden hidasta matkantekoa.

– Tällä vauhdilla he ovat perillä Kuninkaansatamassa kaudella 31, eräs sarjan fani irvaili.

At their current speed, the White Walkers will reach King's Landing in season 31 #GameofThrones pic.twitter.com/LqzgfvvClv— Christopher Hooton (@ChristophHooton) August 15, 2017

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kartta näyttää, kuinka Jon Snow on ehtinyt vierailla Karhusaarella ja käydä moneen otteeseen Mustalinnassa. Tämän lisäksi Snow tekee todella pitkän matkan etelään aina Lohikäärmekivelle asti.

Samaan aikaan Yön kuningas ja hänen kuolleiden armeijansa ovat ehtineet taivaltaa vain lyhyen pyrähdyksen Hardhomesta Itävartiolle, Muurin ääreen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?