Viihde

Anssi Kela joutui rajun somehyökkäyksen kohteeksi – poisti päivityksensä Turun tapahtumista: ”Olen saanut kuulla olevani osasyyllinen”

Julkaistu:

somepäivitys
Muusikko Anssi Kela ihmettelee some-kommentoijien vihanlietsontaa ja toivoo kunnioitusta kaikkia kohtaan.
Muusikko Anssi Kela on joutunut poistamaan päivityksensä Facebook-tililtään saamansa viharyöpyn vuoksi. Kela oli kertonut tekstissä osuneensa sattumalta Turun Kauppatorille vain hetkeä puukotusten jälkeen.

– Näin torin kulmassa ruumispussin ja raskaasti aseistautuneet poliisit. Tunnelma torilla oli kuitenkin tuossa vaiheessa rauhallinen. Nyt poliisi on tyhjentänyt torin, kuva hotellihuoneeni ikkunasta. Kamala tapaus. Maailma on sairas, ei tähän oikein muuta voi sanoa, muusikko kirjoitti perjantaina Instagram-kuvansa alle. Kela jakoi kuvan myös Facebookissa.

Laulaja oli saanut Facebook-päivityksensä alle uhkauksia ja törkyviestejä, joissa Kelaa oli syytetty osasyylliseksi tapahtumiin.Jos teksti ei näy, voit katsoa sen täältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lauantai-iltapäivänä Anssi julkaisi Facebookissa uuden päivityksen, jossa kertoo saamiensa rasististen viestien olleen surullista luettavaa. Hän toivoo, että uuden päivityksensä myötä ihmiset osaisivat käyttäytyä kunnioittavammin.

– Ei olisi varmaankaan pitänyt kirjoittaa aiheesta mitään. Kommenttiketju on hyvin surullista luettavaa. Olen saanut kuulla olevani tapahtumiin osasyyllinen, koska olen mm. esiintynyt rasisminvastaisessa mielenosoituksessa. On tullut yksityisviestejä, joissa minua syytetään murhaajaksi. Osa kommentoijista on ollut sitä mieltä, että minut tai muita artisteja pitäisi tappaa. Tällaiset kommentit olen pyrkinyt heti poistamaan. Sivullani on aina ollut lupa esittää mielipiteitä, jotka eriävät omistani. Raja kulkee uhkausten esittämisessä.

– Voitaisiinko tämän kirjoituksen alla yrittää kohdella toisiamme hieman kunnioittavammin? hän peräänkuuluttaa pitkän viestinsä lopuksi.


Artistin Instagram-tilillä perjantaina julkaistu kuva ja teksti on yhä näkyvissä. Kuva nähtävissä alla.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.