Kissin Gene Simmons ilmoitti patentoivansa pirunsarvi-käsimerkin – vastaa nyt kritiikkivyöryyn: ”Voin tehdä mitä huvittaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kissin Gene Simmons ilmoitti patentoivansa pirunsarvi-käsimerkin – vastaa nyt kritiikkivyöryyn: ”Voin tehdä mitä huvittaa”

Teepäs hevikeikalla pirunsarvi-merkki, niin saatat saada Gene Simmonsilta laskun.

19.8.2017 11:53

Kiss-yhtyeen nokkamies ja basisti Gene Simmons ilmoitti kesäkuussa, että hän aikoo patentoida etusormella ja pikkurillillä tehtävän käsimerkin, jota kutsutaan yleisesti pirunsarviksi.

Lausunto sai aikaan melkoisen kohahduksen, sillä merkki on vanhaa italialaista perua, jolla karkotettiin aikoinaan paholaista.

Hevipiireissä käsimerkin käyttö yleistyi Ronnie James Dion myötä, kun mies näytteli sitä 1980-luvulla Black Sabbathissa laulaessaan.

Mötley Crüe -mies Nikki Sixx otti myös kantaa Genen aikeisiin twiittaamalla, että hän rekisteröi puolestaan keskisormen, jos Simmonsin juttu menee läpi.

Katuuko Gene sanomisiaan nyt, kun pahin pöly on laskeutunut? Ei tietenkään.

– En kadu mitään, Simmons puhisee Classic Rockin mukaan.

– Annan omatuntoni johdattaa minua, hän lisää.

Simmons väittää itse keksineensä merkin jo paljon ennen Dioa. Oman versionsa mukaan basisti teki merkin lavalla jo vuonna 1974.

Eikä pirunsarvi-merkki ole ainoa merkki, joka on Simmonsin hallussa.

– Tiedättekö sen rahasäkki-logon? Sen, missä on dollarin symboli säkin kyljessä. Minä omistan senkin. Omistan kaikenlaisia juttuja. Joku saattaa ajatella, että tuohan on ihan hullua. Ei se ole. Hulluinta, mitä olen tehnyt, on pukeutuminen korkeampiin korkoihin, kuin äitisi. Ihmiset kyselevät voinko tehdä näin? Itse asiassa - ääliöt - minä voin! Voin tehdä mitä huvittaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?