Martina Aitolehti avoimena seksistä ja fantasioista: ”Olen erittäin seksuaalinen ihminen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehti avoimena seksistä ja fantasioista: ”Olen erittäin seksuaalinen ihminen”

Tv-persoona Martina Aitolehti pohtii seksuaalisuutta uusimmassa blogikirjoituksessaan.

19.8.2017 8:09

Martina Aitolehti käsittelee seksuaalisuutta ja fantasioita Idealistan blogissaan. Yrittäjä ja tv-persoona kirjoittaa seksuaalisuuden olevan hänelle hyvin luonnollinen asia, vaikka monille aiheesta puhuminen saattaa tuntua vaikealta.

– Seksi. Tämä mysteerinen sana joka mielellään tulisi sanoa hyvin hiljaa tai vaikka jättää sanomatta kokonaan. Kuinka moni meistä juttelee avoimesti omasta seksielämästä, saatika niistä villeistä fantasioista? En ainakaan minä, Aitolehti kirjoittaa blogissaan.

Sporttinen tv-tähti kuvailee oman kehon tuntemisen auttavan myös treenaamisessa.

– Seksi ja intohimo on meille elintärkeä asia ja siitä puhuminen ei pitäisi olla niin ”häpeällistä”. Jotta intohimon liekkiä pystyy pitämään yllä, vaatii se paljon. Yksi isoin juttu on se suhde omaan kehoon ja itseltä lupa fantasioida, sinä tiedät mistä sinä tykkäät, nautit ja uskallat sanoa sen ääneen, hän kirjoittaa ja kertoo seksin poistavan tutkitusti stressiä.

Aitolehti on ollut kesän tiiviisti otsikoissa yksityiselämänsä myllerrysten takia. Kesäkuussa Aitolehden puoliso Stefan Therman kertoi Ilta-Sanomille parin eronneen. Välit ovat kuitenkin ilmeisesti lämmenneet, sillä Aitolehti on julkaissut Instagramissa useita yhteiskuvia parista.

Eroilmoituksen jälkeen IS uutisoi Aitolehden joutuneen välikohtaukseen The Weekndin keikalla. Aitolehteä epäillään kahdesta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Epäillun pahoinpitelyn uhreja on kaksi, joista toinen on fitnesstähti Sofia Belórf.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?