Meeri Koutaniemi, 29, ja Sami Yaffa, 53, tanssivat syyshäitä Espanjassa – morsiamella villit polttarit: ”Jaloviinaakin riitti”

Julkaistu:

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi, 29, juhlisti polttareitaan Helsingissä viikko sitten perjantaina. Hän ja muusikko Sami Yaffa, 53, saavat toisensa syyskuussa Mallorcalla.
Valokuvaaja Meeri Koutaniemi, 29, ja muusikko Sami Yaffa, 53, julkistivat maaliskuussa 2016 alkaneen seurustelusuhteensa saman vuoden heinäkuussa. Sittemmin kahden menestyneen taiteilijan yhteinen taival on edennyt nopeasti.

Yaffa soittaa bassoa muusikko Michael Monroen yhtyeessä sekä ruotsalaisessa The Hellacoptersissa. Koutaniemi taasen on kansainvälisesti palkittu valokuvaaja ja dokumentaristi.

Ilta-Sanomat tapasi valokuvaajan viime maanantaina Galleria Esplanadissa, jossa julkistettiin hänen, vaatesuunnittelija Paola Suhosen sekä lastenoikeusjärjestö Planin yhteistyössä toteuttama kampanja lapsiraskauksien ehkäisemiseksi.


Koutaniemi ja Yaffa saavat toisensa syyskuussa. He lensivät jo tiistaina Espanjan lämpöön aloittamaan häävalmisteluita. Juhlapaikaksi pariskunta on valinnut syksyllä viilenevän Suomen sijaan aurinkoisen Mallorcan saaren, jossa sijaitsee myös heidän toinen asuntonsa.

– Mallorca on hieman turvallisempi valinta hääpaikaksi. Siinä samalla ehtii hieman lomaillakin, Koutaniemi iloitsee.

Arkensa pariskunta jakaa kahdessa kodissa, Helsingissä ja Mallorcalla.

– Muun ajan vietämmekin sitten maailmalla, Koutaniemi toteaa.


Reilu viikko sitten, lähtöä edeltävänä perjantaina Koutaniemi juhli polttareitaan ystäviensä kanssa. Hän kertoo päivän olleen uskomaton kokemus.

– Täytyy sanoa, että se oli tähän mennessä elämäni paras päivä. Kaikki rakkaat olivat jakamassa yhteistä iloa.

– Polttarit kuvastavat tärkeää hetkeä ennen meidän yhteistä ja tärkeintä päiväämme, tuleva morsian riemuitsee.

Polttaripäivä oli Koutaniemen mukaan hyvin toiminnantäyteinen, ja ohjelmanumerot vaihtelivat maailmanpolitiikan professorin haastattelusta kiinalaisturisteille Kansalaistorilla esitettyyn Bollywood-koreografiaan.

– Tajusin, millaisia lahjoja ystävät ovat. Saunoimme, teimme loitsuja ja saimme ennustuksia. Nautimme myös ihanan turkkilaisen illallisen suosikkiravintolassani, jonka jälkeen juhlimme DTM-yökerhossa.

– Jaloviinaakin riitti, se toimi polttareiden polttoaineena, kaunotar naurahtaa.


Valokuvaajan kesä on hääsuunnittelun ohella kulunut useiden työprojektien parissa. Koutaniemi kävi muutama viikko sitten Suhosen kanssa Sambiassa kuvaamassa kampanjan kasvoa Fridahia, 13, joka oli kuvaushetkellä kahdeksannella kuulla raskaana.

Syyskuussa julkaistaan myös Koutaniemen ja toimittaja Maija Salmen kanssa yhteistyössä toteutettu uutuuskirja El Salvadorin naisvangeista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt