Fitnesstähti Mari Valosaari huolestui terveydestään – kahden lapsen äiti löysi patin molemmista kainaloistaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Fitnesstähti Mari Valosaari huolestui terveydestään – kahden lapsen äiti löysi patin molemmista kainaloistaan

Mari Valosaari löysi molemmista kainaloistaan epäilyttävät patit.

Mari Valosaari hakeutui tutkimuksiin löydettyään kainalostaan patin.­

17.8.2017 13:04

Fitness-ammattilainen Mari Valosaari kertoo Kaksplus-sivuston blogissaan hänet säikäyttäneestä kokemuksesta.

– Noin pari kuukautta sitten löysin patin kainalosta ja pari viikkoa sitten löysin toisen toisesta kainalosta, Valosaari kirjoittaa.

Huolestunut Valosaari otti heti ensimmäisen patin havaittuaan yhteyttä sairaanhoitajaan, joka ohjasi hänet tutkimukseen, jossa pattien syy selvitetään. Valosaari kertoo kirjoituksessaan, että aika tutkimuksiin on tänään torstaina.

– Tavallaan olen peloissani, koska voihan se olla vakavampaakin. Toisaalta olen rauhallisin mielin sillä minulla oli patti kainalossa myös Milan imetyksen aikana. Silloinkin patti ultrattiin ja todettiin vaarattomaksi, todennäköisesti maitorauhaseksi joka oli eksynyt tieltään, kahden lapsen äiti kertoo.

Valosaari tunnetaan sporttisuudestaan ja terveistä elämäntavoistaan.­

Valosaari toivoo, että nytkin kyseessä on paikaltaan eksynyt maitorauhanen, sillä hänen mukaansa niin voi käydä imettäessä. Hän sai toisen lapsensa keväällä 2016.

Valosaari kertoo, että haluaa varmistua tutkimuksilla siitä, ettei kyseessä ole esimerkiksi syöpä. Rintasyöpä saattaa aiheuttaa patteja paitsi rintoihin, myös kainaloihin.

– Toki asia on sellainen mikä pitää varmistaa ja poissulkea esimerkiksi rintasyövän riski.

Fitnesstähti toivoo seuraajiltaan tukea ja lupaa kertoa, mitä tutkimuksissa todetaan. Instgramissa monet naisen seuraajat ovatkin jo toivottaneet tälle onnea ja ilmaisseet tukensa.

Mari Valosaari on naimisissa laulajana ja palomiehenä tunnetun Jontte Valosaaren kanssa. Perheen elämää nähtiin Fitnesspäiväkirjat-sarjassa vuonna 2015.

Mari Valosaari yhdessä Mila-tyttärensä kanssa syksyllä 2016.­

Mari Valosaari kertoi IS:lle viime vuonna, että arki kahden lapsen kanssa sujuu hyvin.

Valosaari palasi fitnesslavoille vain yhdeksän kuukautta esikoisensa syntymän jälkeen. Toisen lapsensa kohdalla hän otti huomattavasti rennommin.

– Olen ollut kropalleni erittäin armollinen. Kun sain Milan, kaikki lähti kuin itsestään. Vatsa meni sisään tuosta noin vaan, Valosaari totesi IS:lle

– Nyt edelleen viisi kuukautta synnytyksen jälkeen vatsa pömpöttää, mutta en stressaa siitä. En ole myöskään tehnyt synnytyksen jälkeen yhtään kunnollista urheilusuoritusta. Minulla ei ole enää aikaa hirveästi treenata, niin keskityn mielelläni lapsiin, eläimiin ja kodin hoitamiseen. Hoidan ne ensin, hän jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?