Lapsiaan hakemassa ollut uutisankkuri kärysi ratista – jakoi edellisiltana kuvan kosteasta illanvietosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Lapsiaan hakemassa ollut uutisankkuri kärysi ratista – jakoi edellisiltana kuvan kosteasta illanvietosta

Juontaja ja uutisankkuri Kirsty Gallacheria epäillään rattijuopumuksesta.

Kirsty Gallacher on nähty myös Britannian Tanssii tähtien kanssa -kisassa.

14.8.2017 18:16

Sky Sportsin uutisankkuri Kirsty Gallacherin käyttäytyminen liikenteessä kiinnitti poliisin huomion lauantaina Berkshiressä, kertoo Hello Magazine.

Gallacher, 41, oli lehden mukaan hakemassa aamupäivällä kahta pientä lastaan ex-miehensä luota poliisin pysäyttäessä uutisankkurin. Gallacher puhalsi yli sallitun rajan ja joutui poliisin pahnoille.

Gallacherin rattijuopumusepäily on saanut paljon huomiota uutisankkurin kotimaassa Britanniassa. Keskustelua on herättänyt etenkin se, että jos poliisi ei olisi pysäyttänyt Gallacheria, olisi uutisankkuri ollut liikenteessä lapset kyydissään.

Uutisankkuri oli The Sun ja Mirror -lehtien mukaan julkaissut Instagramissa edellisenä iltana riehakkaita kuvia ravintolasta. Kuvat on sittemmin poistettu Gallacherin Instagramista.

– Kirsty on tapahtuneesta hyvin järkyttynyt. Hän oli useita tunteja putkassa. Se oli hirvittävä kokemus, uutisankkurin lähipiiristä kerrotaan The Sunille.

– Ystäville ja perheelle ei kerrottu tapahtuneesta, joten kukaan ei ollut tietoinen miksi hänet oli pidätetty. Hän pääsi lopulta kotiin ja toipuu järkytyksestä. Hän on huolissaan millaisia seuraamuksia rattijuopumuksella voi olla.

Gallacher oli hakemassa lapsiaan ex-miehensä kotoa poliisin pysäyttäessä ja puhalluttaessa tähden.

Gallacher on ollut otsikoissa ravintolailtojensa jälkipyykin takia aikaisemminkin. Joulukuussa uutisankkuri hämmästytti tv-katsojia sekoilemalla sanoissa suorassa lähetyksessä. Gallacher pökertyi lähetyksen jälkeen ja joutui sairaalaan.

Katsojat uskoivat uutisankkurin sekavan käytöksen olleen seurausta edellisiltana nautituista drinkeistä, Gallacher itse kiisti jyrkästi ollessaan ruudussa päihtyneenä.

– Sairaalassa otetut verikokeet ja virtsanäytteet todistavat, että hänen kehossaan ei ollut alkoholia, Gallacherin edustaja kertoi tuolloin brittilehdille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?