Tosi-tv-tähti ja Playboy-malli näki itsestään ”ruman” tallenteen – järkyttyi ulkonäöstään tv:ssä: Meikkaaja sai heti potkut - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-tähti ja Playboy-malli näki itsestään ”ruman” tallenteen – järkyttyi ulkonäöstään tv:ssä: Meikkaaja sai heti potkut

Meikkaaja epäonnistui ehostuksessa, joten kärkäs tosi-tv-tähti Chloe Khan antoi hänelle potkut.

Chloe Khan on antanut potkut meikkaajalleen nähtyään itsensä televisiossa.­

14.8.2017 12:03

Tosi-tv-tähti ja Playboy-malli Chloe Khan on antanut potkut meikkaajalleen nähtyään itsensä televisiossa, The Sun kertoo.

26-vuotias tähti on tunnettu lukuisista kauneusleikkauksistaan. The Morning -showssa esiintynyt Khan kertoo järkyttyneensä nähtyään ohjelman tallenteen ja miltä hän siinä näytti.

Huono-onninen meikkaaja oli saanut tehtävän ehostaa tähti autossa matkalla ohjelman kuvauksiin. Joku voisi ajatella, että Khan ehkä ylireagoi antamalla meikkaajalle potkut, mutta tähti itse ei ole suinkaan sama mieltä.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

Brittilehden mukaan Khan on poistanut sosiaalisesta mediasta kuvia ja videoita kyseiseltä päivältä ja on aivan valmis lähtemään pois Britanniasta tapauksen vuoksi.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

Tähti lisäsi kuvia ja viestin aiheesta Instagramiin. Viestissä Khan kertoo olleensa pettynyt esimerkiksi meikkivoiteen sävyyn, joka oli monta astetta vaaleampi kuin hänen oma ihonsa.

– Olen järkyttynyt siitä, miltä näytin tänään.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

Yksi syy siihen, että tähti on pahoittanut mielensä tapauksen vuoksi voi olla palaute, jota hän jatkuvasti saa yleisöltä. Khanilla on Instagramissa yli miljoona seuraajaa, eikä kaikki viestit suinkaan ole positiivisia.

Joukossa on esimerkiksi viestejä, kuinka jonkun käyttäjän mielestä hänen vatsansa näyttää rumalta. Tai rintansa liian suurilta. Kohtuuton palaute voi olla syy siihen, että tähti haluaa kontrolloida tarkkaan julkisuuskuvaansa.

Khan osallistui muutama kuukausi sitten 100% Hotter -ohjelmaan, jossa häneltä poistettiin vahva meikkikerros, tekoripset ja hiuslisäkkeet. Suurimman osan mielestä tähti näytti paremmalta luonnollisena, mutta Khan palasi heti tuttuun tyyliinsä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?